Mesaje audio pe wall-ul Facebook

Urmatorul pas in dezvoltarea si revitalizarea Facebook ar fi implementarea functiei de mesaje vocale ce pot fi distribuite pe wall.

Din clipa in care a aparut functia de transmitere a mesajelor vocale prin aplicatia Facebook Messenger, am devenit fanul nr 1. Este mult mai simplu si rapid sa trimit un mesaj iar in acelasi timp reusesc sa transmit exact forma emotionala a cuvintelor. Este destul de dificil intr-un spatiu restrans de caractere si timp sa exprimi sentimentele si starea de spirit a mesajului transmis.

Cum de cateva zile m-a lovit ideea asta de a transmite mesaje vocale pe wall, nu doar prin Facebook Messenger, am cautat solutiile cele mai bune pana cand Facebook isi va da seama ca momentan au fost implementate toate functiile posibile pe platforma, dar aceasta lipseste.

Am gasit un articol din 2011 (deci au mai fost paranoici ca mine) in care solutia propusa era folosirea MyMic,  dezvoltata ca aplicatie Facebook cu ajutorul careia poti publica mesaje de maxim 20 de secunde.

Aplicatii de podcast sunt sute, dar ideea era de a exista o aplicatie integrata in facebook si dezvoltata de facebook, nu third party app.

mymic

      Cristian Iosub