Mesajele de adio se lasă pe Facebook

In aceasta seara, un tip din Ploiești de 28 de ani a facut cea mai proasta si egoista alegere din viata lui. Acesta a decis sa isi puna capat zilelor, insa, a reusit sa distruga viata a inca cinci persoane. Dupa ce a postat un mesaj pe contul sau de Facebook, s-a urcat la volan si a intrat frontal intr-o masina care circula regulamentar pe sens opus. Motivul ? O femeie!

Accidentul s-a petrecut pe DN1, la kilometrul 81, între Banesti si Floresti.

Poliţia Prahova spune că în accident şi-au pierdut viaţa doi copii şi patru adulţi şi că niciunul dintre ocupanţii celor două autoturisme nu a supravieţuit, cele două maşini transformându-se în mormane de fier.

“Aveti grija de voi prietenii , amici , cunostinte eu plec intr-o lume mai buna si aveti grija pe cine iubiti sa nu patiti la fel ca mine !! Va iubesc pe toti ! Iarta-ma Doamne pentru ce fac dar asa numai rezist sa traiesc”, a scris George Dumitru sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17.00, pe contul de Facebook. La trei ore după aceea avea loc tragedia. Se pare că gogul, care are şi un copil cu o femeie plecată în străinătate, suferea din dragoste.

Prietenii lui spun ca era un tip de treaba. Eu spun ca era un cretin! A trăit degeaba 28 de ani si a murit ca un dobitoc. Adjective sunt multe pentru specimenele astea, dar nu înțeleg : ce vina au avut ceilalți ?

Putea sa aleagă un TIR, un cap de pod, o benzinărie… Putea sa se împuște in cap si murea repede, fără durere si era fotogenic in pozele pt mormânt.

Sinucidere nu înseamnă lașitate ! Fiecare are motivele lui. Dar dacă tot alege sa se sinucidă, putea sa facă un ultim gest eroic si sa între cu mașina plină de butelii intr-un politician. Ar fi fost erou. Altfel, a murit si a omorât ca un cocalar jegos!

IMG_0626.PNG

  1. Eu cand spun ca femeile actuale sunt un dezastru la adresa omenirii, nu ma baga nimeni in seama…

    Direct, sau indirect, ele sunt vinovate pentru tot ce se intampla in lume… Plecand de la faptul ca sunt toate niste curve arogante si proaste…se ajunge la vieti distruse…

    Cristian Iosub