Mesajele Telekom de la 0766127626

Telekom (pentru mine tot Cosmorom a rămas) a binevoit să-și spameze clienții azi-noapte cu nu mai puțin de 5 mesaje  prin care anunța că au epuizat traficul de internet disponibil în abonament, asta deși abia fusese reînnoită opțiunea de internet și mai mult de 50 MB din 2 GB nu fuseseră consumați. La 7 dimineața când am sunat la serviciul de relații cu clienții erau bieții agenți rupți explicând mecanic că a fost o problemă, “o eroare pentru că s-a lucrat pe rețea“.

Ai epuizat tot traficul recomandat, cumulat din abonament si extraoptiuni. Viteza de transfer a scazut semnificativ pana la valoarea corespunzatoare abonamentului tau. Trimite gratuit SMS fara continut la: 638 pentru activarea unei optiuni Net Mobil Nelimitat daca nu ai inca una dintre ele active, ori la 244 pentru activarea Internet Extra GB daca ai deja o optiune Net Mobil.

Ca să fie treaba românească până la capăt, au suspendat serviciul info cost pentru abonamentele ale căror dată de facturare este 4 si 19.

Momentan serviciul Infocost nu este disponibil, deoarece tipul abonamentului a fost modificat. Informatia va fi accesibila dupa 19-12-2015

Încă un motiv de fericire că luna viitoare îmi mut facturile la alt operator. Probleme și neprevăzut este oriunde, la orice operator te-ai duce, dar la Telekom problema e că a devenit un obicei să aibă aceste “erori pentru că s-a lucrat pe rețea“. În plus, au prostul obicei ca duminica spre luni să pună restricție pe 4G și firesc trebuie să suni la ei ca să o ridice. Pe sistemul: cine se prinde, sună. Cine nu se prinde, merge pe 3G.

Ia uite ce frumos e abonamentul ăsta, RED 10, cum oferă el cu 1GB în plus trafic de date și e mai ieftin cu 5 euro față de cât decartez abonamentul lunar la Cosmorom exceptând reîncărcările.

Ieri citeam un articol conform căruia România pierde 60 milioane de euro din cauza incompetenței Telekom România și nu am fost deloc surprins. Am citit știrea, mi s-a părut firesc să se întâmple așa ceva și am trecut mai departe. V-am mai zis că nici până în ziua de astăzi nu s-au sinchisit să repare bug-ul (raportat în ultimul an de vreo 4 ori) prin care poți activa internet nelimitat pe abonament, dar să plătești o singură dată sau deloc? De SMS Premium pe SIM în grație nici nu are rost să îmi mai bat capul cu ei.

Voi ce părere aveți despre Telekom (ex Cosmote, ex Cosmorom, ex Zapp/Suntel) ? Cu bune și cu rele întreb, deci fără hattereală ci chiar ca experiență a voastră.

 1. Orange dupa N ani la vodafone si nu regret o secunda … 10 E nelimitat orice retea, 200 min international si 2 gb trafic, semnal si in varf de munte :).

 2. Telekom ar trebui sa dea afara jumatate din personal ca sa isi poata reveni. Digi bate la usa deja.

 3. Este foarte adevarat ce scrii in articol . Si eu am patit la fel si am schimbat operatorul

 4. Si nimic nu se va schimba.

 5. Un articol interesant care spune adevarul. Lipsa de respect pentru clienti si de profesionalism. Eu m-am mutat la alt operator

 6. Compania se îndreaptă într-o direcție foarte bună.Problema numărul unu este accea a distribuirii semnalului în teritoriu.

 7. E un articol interesant … faptele conteaza mai mult 🙂

 8. sunt abonata vodafone deci problema a fost rezolvata

 9. eu sunt foarte multumita de tot ce ofera operatorul momentan. am doua cartele preplatite si nu am avut probleme nici de semnal nici cu creditul

 10. Reteaua este ok. Angajatii sunt luati din caminele studentesti si pusi in functii de raspundere.

 11. de viitor! Telekom, tu cand dai faliment? Cu DNA cum stai?

 12. am avut si eu aceasta probleme la telekom, mi-am incarcat cartela cu 9 euro sa am acces si la trafic pe internet si mi-a luat banii dar internetul nu s-a activat…si uite asa a trecut luna fara sa am internet si cu banii luati….mi-au spus ca nu pot face nimic a imi returneze banii…a fos eroare si ….fuguta m-am abonat la vodafone….au trecut 4 luni de atunci si totul este in regula….nu am intampinat nicio problema…reteaua merge perfect

 13. UN ARTICOL CARE PUNE IN EVIDENTA ASPECTE INTERESANTE ALE TELEFONIEI.

 14. Cam asa e cu cosmorom cu toate ca a avut si denumirea si de Cosmote si acum a fost cumparata de Telekom (firma buna de telefonie mobila dar nu la noi in tara datorita managmentului prost si goana dupa bani ) .Nu este vorba despre firma in sine ci despre cei care o conduc

 15. sunt in alta retea (Orange)

 16. interesanta abordare din partea operatorului. Cand intri in con de umbra, mai trimit un SPAM. Poate prinde si prostimea activeaza extraoptiunea

 17. Eu sunt foarte multumit de telekom

 18. Telekom este o companie facuta de comunisti cu angajati comunisti

 19. Multumesc ca am descoperit ce optiuni misto are Vodafone cu ocazia asta. La sfarsitul lunii ma duc sa fac portare in Vodafone

 20. Sunt abonat Telekom (ma rog, Romtelecom cum se numea inainte) de mai multi ani, dar pentru servicii de televiziune, internet si telefonie fixa. Deci, nu ma pot pronunta in legatura cu telefonia mobila, dar pot sa spun ca, in special in ultimul timp, au probleme cu serviciul de internet: viteza e mica si intreruperile sunt extrem de frecvente.

 21. Cam hatter cu telekomul Cristi 🙂

 22. La Telekom lucrurile stau bine….la suprafata, ca de altfel la taote retelele de telefonie mobila. Sa te fereasca Sfantul sa platesti cumva factura mai tarziu…..Procedeele sunt dificile, foarte dificile….

 23. sunt in alta retea si sunt foarte multumita

 24. nu inteleg ce probleme aveti voi cu Telekom ca eu am abonament de peste 5 ani si nu am avut frate nicio problema cu ei

 25. Peste tot se produc erori. Sa speram ca Telekom invata din aceste intamplari si in viitor, dar mai ales in prezent, isi va imbunatati serviciile. La urma urmelor, acolo lucreaza concetatenii nostri. Sa le dam o sansa!

 26. Voiculescu Andrei 9 decembrie 2015 at 10:57

  Sunt abonat RDS si am o parere foarte buna pentru serviciile care le ofera pret/calitate , pe viitor cred ca va fi cea mai cautata retea de telefonie mobila punand deja monopolul pe Romania

 27. am ab la cosmote si daca negociezi la sange cu ei, obtii un pret bun la servicii.cu toate ca in privinta preturilor, rcs e neegalat.

 28. Am o parere foarte buna despre seviciile oferate!!!

 29. Abonata Cosmote sau telekom de peste 6 ani si tind sa inclin spre un alt operator..la prelungirea abonamentului in fiecare an aceleasi facilitati, nu se ofera nimic in plus, semnal la internet nu extraordinar, iar in cazul in care apar unele probleme nu sunt foarte prompti in rezolvarea lor.

 30. Nicolescu Aurica 9 decembrie 2015 at 11:10

  Reteaua este buna si o recomand cu placere. Eu o folosesc de 10 ani si sunt multumita

 31. Stanca Constantin 9 decembrie 2015 at 11:12

  Sunt la vodafone de cand a aparut pe piata romaneasca. Am fost vreo doi ani, in paralel, si la cosmote. La care am renuntat, ofertele de la vodafon mi-au acoperit necesitatile.
  Sunt multumit de ce ofera vodafone, (oferte, servicii …), dar sunt din ce in ce mai interesante ofertele lui Digi …

 32. TELEKOM este ok

 33. bineinteles ca se indreapta spre o directie buna, toate problemele sunt rezolvavile in timp

 34. sper ca lucrurile intr un final sa se aranjeze,si tehnologia sa si spuna cuvantul.

 35. Sunt abonat RDS si am o parere foarte buna pentru serviciile care le ofera

 36. Vlasceanu Iulian 9 decembrie 2015 at 11:29

  O retea buna, care se dezvolta si mai mult pe zi ce trece

 37. Sunt multumita de abonamentul de la Orange si nu il voi schimba. Telekom nu ma tenteaza cu nimic.

 38. Sunt abonat la RDS si am o parere buna pentru serviciile care le ofera si sunt multumit pe deplin

 39. Diaconu Angelica 9 decembrie 2015 at 11:34

  Eu am telecom si nu am avut probleme niciodata ,eu sunt multumita .

 40. RDS si am o parere buna pentru serviciile care le ofera.

 41. Nu mai sunt multumit de serv telekom si am trecut la digi.

 42. Telekom ar trebui sa dea afara jumatate din personal ca sa isi poata reveni. Digi bate la usa deja.

 43. David Doina Magdalina 9 decembrie 2015 at 11:39

  Este foarte adevarat ce scrii in articol . Si eu am patit la fel si am schimbat operatorul

 44. Foarte proasta firma de telefonie

 45. nu mai sunt abonata romtelecom/cosmote de multi ani si ma simt foarte bine cu vodafone 🙂

 46. Vodafone e solutia…si asta dupa ce m-am chinuit ani buni la orange…si cateva luni la telekom

 47. sunt abonata la vodafone de foarte multi ani, dar m-au cam dezamagit in multe randuri…

 48. nu sunt abonat Telekom sunt client vodafone

 49. Sunt abonata al orange, raman fidela , sunt multumita de serviciile lor

 50. nu au optiuni foarte ok, alte retele sunt mult mai convenabile

 51. eu sunt abonata vodafon de 8 ani si momentan nu m-am gandit sa-mi schimb reteaua. rcs are cele mai mici preturi

 52. Cosmote o retea destul de buna, acoperirea s-a largit ,la tarife mai trebuie lucrat.

 53. Gosoiu Daniel Florin 9 decembrie 2015 at 13:40

  Un articol interesant care spune adevarul. Lipsa de respect pentru clienti, dar sunt aproape convins ca se va rezolva.

 54. nu sunt client Telekom personal,dar cunosc persoane si sunt multumite.

 55. sunteti super tineti-o tot asa.

 56. Buna,
  Parerea mea in legatura cu directia spre care se indreapta Telekom e ca compania tot timpul a incercat si va face in asa fel ca clientii sai sa fie multumiti de serivicii, asa ca, as spera ca se indreapta spre o directie buna. Toti au drepturi la greseli, sau marog, esecuri, dar pana la urma, toate probleme se pot rezolta la un moment dat.
  Sunt sigura ca Telekom va fi si este o companie destul de buna!

 57. apetrei ioana maria 9 decembrie 2015 at 15:09

  parerea mea este ca Telecom ofera mai mult decat isi poate permite.

 58. Sunt multumit de Telekom.Reincarcam lunar de doar 2 euro pe cartela, fiecare, si eu si sotia mea si avem minute nelimitat in retea.Am semnal si am avut semnal peste tot pe unde am calatorit, chiar si in locuri montane, foarte izolate, in care Vodafone de exemplu nu stia sa aiba nicio liniuta amarata…Am posibilitatea sa reincarc lunar cu 4 euro( nu cu minim 5 ca la alti operatori) cu care am valabilitaea cartelei timp de 2 luni si optiunea aleasa la fel.In final sunt multumit de Telekom.Apropo de cele spuse mai sus, nu am avut niciodata probleme cu mesaje tip spam de la ei.

 59. Aici părerea mea: http://adrianbolocan.ro/in-caz-ca-nu-stiti-deja-cat-de-prost-comunica-telekom/ . Nesimțire totală, dacă aș avea altă ofertă disponibilă, mi-aș băga picioarele adânc de tot în toate serviciile lor.

1 2
  Cristian Iosub