Meșterică

Obosit să mai duc grija a 5 încărcătoare USB si vreo 10 cabluri, am trecut la următorul nivel : priză cu porturi USB și încărcător cu 3 ieșiri USB.

Am luat temporar Priză KOPPLA  4 ieşiri + 2porturi USB și cablu de 3 metri : 59,99 lei . Intensitatea maximă este de 16A și porturile USB scot un total de max 2600 mA. Pe viitor vreau sa imi iau o platformă de 8-10 porturi .

Am găsit și pachet de 2 prelungitoare (!) cu 8 prize la 29,99 lei dar nu avea USB.

Am mai luat un încărcător USB cu 3 porturi la 34,99 lei. Puterea totală a încărcătorului este de 3400 mA și pt un singur port poate scoate maxim 2400 mA. Prin toate pliantele am vazut ca este promovată cutia asta dar mi se pare mult prea butucănoasă și spațiu neaerisit. Cand pun încărcătoarele de la iPad-uri împreună, parcă văd că se transformă într-o mică sobă.

De la Leroy Merlin m-am ales cu o etajeră metalică incompletă. Îi lipsesc niște colțare de metal ce întăresc capacul și fixează scheletul ca să nu se îndoaie. Din păcate nu am găsit de schimb prin magazin decât pe măsuri mari. Vedem prin Dedeman ce găsim.

Recomandarea săptămânii
Gazduire web
  1. Am văzut ca un prieten de al meu te-a întrebat de ele pe FB și azi am trecut pe acolo si mi-am luat și eu. Merg brici.

  2. Eu nu am găsit in schimb suportul de prins pe verticala pt prelungitor . Suportul de prelungitor era 45 lei dar nu l-am găsit si la raft http://m.ikea.com/ro/ro/catalog/products/art/40287905/

    Cristian Iosub