Microjoburile te ajuta sa gasesti rapid solutii pentru site-ul tau

Probabil va intrebati de ce am ales sa spun ca microjoburi ofera cele mai rapide solutii pentru site-ul  tau. As vrea sa punctez pentru inceput faptul ca microjoburi.ro este un site de anunturi conceput special pentru cei care cocheteaza cu mediul online si detin diferite afaceri sau site-uri in mediul online.

Pe acest site de anunturi orice writer, programator, webmaster, web designer, etc, poate sa isi faca reclama propunand diferite joburi pe care le poate indeplini. De exemplu un writer poate sa publice pe microjoburi ca el poate scrie un numar de articole, x cuvinte pentru o anumita suma. Este un avantaj foarte bun pentru cei care cauta writeri deoarece aici se gasesc cele mai bune oferte si poti sa dai chiar peste un writer bun cu niste preturi avantajoase. Deci putem sa luam in calcul faptul ca atat angajatorii cat si prestatorii de servicii pot sa puna anunturi pe microjoburi.

Un alt avantaj pentru cei care vor intra pe acest site de anunturi este ca se pot gasi diversi programatori care sa creeze programe speciale atat pentru site-uri cat si pentru aplicatii de android. Eu am vazut cateva anunturi foarte interesante ale catorva programatori care sunt dispusi pentru o suma rezonabila sa faca aplicatii pe android.

Avantajul pentru cei care isi fac cont pe site nu este doar ca pot sa isi faca reclama pentru afacere ci aici poti sa gasesti un writer sau un designer pentru site foarte usor si unul care nu cere multi bani. De obicei orice individ care are experienta in ceea ce face are si niste preturi pe masura. Dar cei care sunt inca novice in mediul online nu o sa propuna niciodata niste preturi foarte mari. Asa ca cel mai bine este sa intri pe microjoburi fiindca poti sa faci o afacere foarte buna si economisesti si bani.

Din punctul meu de vedere acesta este principalul avantaj pentru care intru pe microjoburi. Eu cand am nevoie de cineva care sa ma ajute cu articole caut cele mai bune oferte. Pe microjoburi sunt o multime de writeri care pot redacta un numar mare de articole iar preturile sunt mult mai mici decat nivelul pietei. Writerii profesionisti cer foarte multi bani, iar eu nu imi permit mereu sa platesc sume mari pentru niste articole pe care le poate scrie si un incepator. Evident, ca daca vrei calitate trebuie sa si platesti pentru ea, dar mie imi place sa risc si pe cei incepatori fiindca se gasesc printre ei si writeri de calitate.

Sunt o multime de avantaje pe care le mai putem lua in calcul atunci cand ne gandim de ce sa cumparam servicii de pe microjoburi. La fel cum am vorbit si mai sus din punctul meu de vedere, eu unul as cumpara sevicii de pe acest site fiindca nu cred ca sunt atat de multi tepari ca pe diverse forumuri “fantoma”. Am luat si eu o multime de tepe de cand lucrez in mediul online, asa ca acum imi aleg cu grija colaboratorii. Este un avantaj sa ca poti cunoaste si oameni noi cu care sa socializezi pe viitor dar se si pot inchiea parteneriate de succes.

Cu totii am inceput de jos, asa ca de ce sa nu ii dau o sansa si altuia sa ajunga la fel de sus ca si mine?

de-ce-microjoburi.ro_

 

 

      Cristian Iosub