Mobifest 2015

Mobifest 2015 este probabil cel mai important eveniment anual dedicat promovarii in mediul mobile se adreseaza atat profesionistilor din zona de marketing, comunicare si dezvoltare online, cat si reprezentantilor din agentii interactive si companii care activeaza in zona mobile. Evenimentul ofera solutii de optimizare a bugetului, de crestere a vanzarilor in mediul mobile si idei de creare a unor campanii eficiente.

Mobifest include un training specializat în mobile marketing, prezentarea exclusivă a studiului și Mobile Awards, gala de premiere a celor mai inedite campanii și aplicații mobile de pe piața locală. Printre vorbitori se află oameni de la Uber, eMag, Vodafone sau Samsung, iar dacă ajungeți acolo vă veți da coate cu mai toată lumea care lucrează în mobile marketing și comunicare.

Participantii vor afla in cadrul Mobifest cum pot crea continut mobil eficient, element esential in crearea si gestionarea unei campanii, care sunt instrumentele mobile ce pot contribui la succesul unei campanii, care sunt cele mai bune formate de mobile advertising si cele mai bune practici de mobile marketing, dar si care sunt cele mai utilizate
tehnici pentru a creste vanzarile prin intermediul platformelor mobile.

Evenimentul se adreseaza directorilor de marketing, brand manager-ilor din companii, specialistilor din agentiile digitale si de advertising, antreprenorilor si in general practicienilor din domeniile retail, FMCG, bancar, auto, telecom etc.

Mobifest are loc in data de 13 mai 2015 la CROWNE PLAZA HOTEL.

      Cristian Iosub