Momentul in care Okazii poate reveni pe val

Anunţurile de pe tocmai.ro se mută pe olx.ro, ca urmare a achiziţionării operaţiunilor Sibmedia Interactiv de către grupul sud-african Naspers, migrarea anunţurilor urmând să aibă loc pe 30 martie, tocmai.ro urmând să-şi înceteze activitatea la jumătatea lunii aprilie.

Începând cu data de 19 martie, utilizatorii tocmai.ro nu vor mai putea posta anunţuri pe acest site, ci doar pe olx.ro, însă anunţurile postate anterior vor fi în continuare vizibile cumpărătorilor. Migrarea efectivă a anunţurilor de pe platforma tocmai.ro pe olx.ro se va realiza în data de 30 martie.

Procesul se va finaliza la jumătatea lunii aprilie când site-ul tocmai.ro îşi va înceta activitatea, iar vizitatorii vor fi redirecţionaţi automat către olx.ro.

Scopul acestei migrări este de a creşte o singură platformă unitară, rapidă şi uşor de folosit pentru vânzători şi cumpărători. Astfel, olx.ro va deveni site-ul de anunţuri cu cei mai mulţi cumpărători din România şi milioane de anunţuri de vânzare.

Prezentă în 107 ţări şi 42 de limbi, platforma online OLX (OnLine Exchange) fost înfiinţată în 2006 de antreprenorii web Fabrice Grinda şi Alec Oxenford (fondatorul DineroMail.com) și din 2010, OLX a devenit parte a grupului media Naspers.

Dacă în ultimii 3 ani siteul Okazii.ro intrase într-un con de umbră, renunțând la dezvoltarea platformei și o mare parte din personal, acum este momentul optim de a reveni pe val. Lupta s-a dat în surdină între olx și tocmai, okazii neavand bugete atât de mari de publicitate . Cu toate acestea a rezistat eroic toți acești ani …

 

  1. Hai ma ca si pana acum puteau sa faca ceva daca se dorea.

    Cu ce-i ajuta acum? Ca e doar un competitor care face cat doi? Poate odata cu consolidarea Olx, acesta va deveni si mai puternic decat era inainte, luat cu tocmai.ro cu tot.

    Eu sunt mai curios cand Olx va pune un cos de cumparaturi pe site, atunci o sa fie interesant

    Cristian Iosub