Motivul pentru care iPhone 5 e prost

Am o colegă bezmetică, genul de femeie care crede ca tehnologia a ajuns la limita si nu va mai fi nimic dezvoltat / inventat in următorul secol.

S-a trezit azi sa imi explice ca ar fi vrut si ea sa îsi ia un iPhone 5, sa schimbe un Sony Ericsson k500i care il are acum, dar a văzut un clip pe youtube in care era explicat cum se indoaie telefonul daca il bagi in buzunarul de la spate de la blugi și te așezi pe scaun. Știu clipul, il vazusem demult dar mi se pare ca era cu iPhone 4 vs Galaxy S II.

Ideea pt trolleri e simpla : un telefon facut din sticla, de 4″, ar trebui să își păstreze forma fiind prins in “menghina” buzunarului de la spate.

Le dau dreptate . Pai ce mama dracului înseamnă asta ? Dau 729€ pe un telefon care sa se indoaie in buzunar? Ar trebui sa facă telefoane rezistente care sa le poți pune pe șina de tren și sa deraieze trenul. Ar trebui făcute telefoane de 5″ si subtiri cat foaia de hartie, eventual sa fie in totalitate făcute din cristale lichide si sa nu se indoaie nici când trece tancul peste el.

Imi aduc aminte cu părere de rău, melancolic, de vremurile când aveam blackberry si era considerat telefon exclusivist. Asta pana au început kinderii sa își ia de pe okazii.ro blackberry-uri pt ca aveau design misto chiar daca ei nu aveau nici măcar internet pe SIM. La fel s-a întâmplat si cu produsele Apple si seria Galaxy. Produse bune, exclusiviste, pana când au ajuns toți meltenii sa își facă credite la Altex pt ele.

Gasesti pe Bestjobs cu mare usurinta locuri de munca Braila si locuri de munca Vaslui.

      Cristian Iosub