MTV under the thumb

mtvMai țineți minte cartela MTV Mobile de care spuneam zilele trecute? În principiu, avantajele sunt limitate fiind vorba de MVNO, ceea ce ar însemna convorbiri nelimitate doar între utilizatorii cartelelor MTV Mobile, ceva minute (până în 500) cu utilizatorii operatorului inițial și pentru a se păstra tradiția, acces nelimitat la aplicația MTV under the thumb.

Am așa un feeling… Orange clar nu va mai prelua MVNO de categoria asta dupa experiențele dezastuoase cu Click SIM și Avon SIM, Vodafone ar putea fi o opțiune dar sub brand propriu ar dezvolta ceva frumos, DigiMobil nu exista ca nivel de marketing, CDMA de la Romtelecom e egal cu zero pe retail… Așa că feelingul meu este ca aceasta cartelă MTV Mobile va fi MTV Mobile powered by Cosmote.

Oricine ar prelua cartela MTV Mobile, va da unul din cele mai mari rateuri. Peste tot a fost lansat cu urlete și trâmbițe și nicăieri nu a avut succes. În Italia a fost prin 2008, dacă nu mă înșel, un parteneriat de genul ăsta cu TIM. Coincidența sau nu, TIM este reteaua de telefonie mobila a statului. Ceva gen CDMA-ul de la Romtelecom. A fost cel mai mare fâs cu moarte lentă.

Îmi aduc aminte de bătrânul iMode. O idee genială, un proiect frumos, lansat cu concertele  DJ Tiesto din piața Constituției (prin 2007), email pe domeniul icosmo.ro, imodeblog și câte și mai câte… Până s-au chitoșit la aplicația de symbian pentru acces în portalul imode, ca atunci a început să moară ușor.

Sper să mă înșel, dar toate ideile și comparațiile de MTV Mobile duc către Cosmote. Pe pariu că va ajunge să fie dată sampling ? 🙂

Pentru amatorii de senzații tari : http://www.mtvmobile.ro/ (Data Înregistrării: 2013-01-16)

  1. Orange va gazdui mai nou Posta Romana MVNO, dupa declaratiile lui Smeeianu, deci nu e chiar imposibil, vad ca sunt cei mai deschisi fata de acest tip de business….

    Enigma System mi se pare un potential MVNO de succes…

  2. A fost deja preluata de Cosmote asa cum bine intuiai. Va inlocui cartela Frog

  3. […] au început sa circule si probabilitatea de a fi lansate aceste SIMuri de către Cosmote am anticipat-o cu doua zile […]

    Cristian Iosub