Mulțumesc Telekom

In ultimele luni Telekom a dovedit ca sloganul “alături de tine” sau “lumea noastră ești tu” este mai mult decât o fraza bine aleasa de marketing. Este un fapt, un sentiment al companiei fata de utilizator. Telekom a fost in ultimul an si jumătate alături de mine atunci când aveam mai mare nevoie de el si nu m-a dezamăgit !

Timp de vreo 6 luni nu mai înregistra cost controlul 1515 traficul de date efectuat desi pe factura regăseam o parte din acesta. Conform abonamentului aveam 2GB, pe factura găseam vreo 10-12 GB, real am avut o luna cu 120 GB, dar cost controlul se încăpățâna să ma ignore. Am încercat prin relații cu clienții de doua ori, mi se repeta ca de luna viitoare se va înregistra corect…pana când după 6 luni a revenit la viață. Cum traficul meu de date normal este de peste 5GB lunar, nu puteam rămâne numai cu traficul din abonament așa ca am activat încă o opțiune de 9€ si ceva care oferea 2.5GB suplimentar (nelimitat XXL).

Mi s-a părut suficient dar am avut nevoie chiar spre finalul lunii de trafic in plus pentru GPS așa ca am încercat sa activez a doua oară in aceeași luna de facturare aceasta opțiune. Mi-am asumat faptul ca voi plăti 9.5€ (parca) plus TVA in plus pentru o chestiune urgentă.

Dar Telekom a fost alături de mine si nu mi-a factura decât 1 singura activare. Am mulțumit unui coleg de la relații cu clienții pentru aceasta oferta generoasa dar el m-a tot asigurat ca nu aveam cum sa o activez a doua oară in aceeași luna. Nu consum alcool, știam ce am făcut, dar eram confuz deja.

Am experiența de data trecută când semnalasem trafic nelimitat 4G pt SIMurile pre-paid si se umflau mușchii pe un strangator de șuruburi de la “tehnic” care se contra cu mine pe Facebook ca nu a existat așa ceva, deși aveam apelurile înregistrate in call-center, număr de sesizare, pe forumuri lumea se agita deja…dar el încerca sa reproducă fenomenul după (!) ce fusese remediata problema.

Iata ca au trecut peste 4 luni (sau mai multe) de când extraopțiunea nelimitat XXL se încăpățânează sa respecte sloganul Telekom. Astăzi mi-a venit factura cu o singura activare…din 6 sau 7 câte am avut .

Multumesc Telekom. Scenariul de reproducere a activarilor free of charge il regăsești chiar si  in apelul de săptămana trecută de la 1234 când am reclamat faptul ca am trafic gratuit internet.  Rugămintea mea este sa mă anunți din timp când vei începe sa îmi facturezi activarile FOC ca sa nu ma trezesc cu factura de 100€ 😉

articol scris folosind conexiune de date Wi-Fi printr-un router ZTE MF63 cu SIM COSMOTE Grecia unde autentificarea in myaccount se face in 2015 pe baza headerelor.

      Cristian Iosub