Nelimitat9 la 321 (Vodafone)

vodafone_banner

Kamarazii Vodafone au parte de noi surprize.

Vodafone are o oferta valabila timp de 12 luni ce include:

 • Nelimitat minute si SMS-uri in toate retelele nationale
 • 200 de minute internationale pe mobil in Europa
 • 1.5 GB de internet pe smartphone la viteza 3G

Pentru activare, cititorii acestui blog pot trimite un SMS la numarul de telefon 321 cu codul Nelimitat9. Trebuie sa aveti disponibil in cont 9 euro  si sa nu aveti alte optiuni de voce / date activate pe cont. Puteti apela *100# contul meu -> opțiuni active pe cont si de acolo sa dezactivati reinnoirea extraoptiunii vechi, costisitoare si inutile. De acum, te poti bucura pentru numai 9 euro de facilitati ce ar face invidios orice RED man 🙂

Bonus: toti utilizatorii vodafone beneficiaza de 12 luni abonament full gratuit (click pentru creare cont)  Zonga ! Traficul de date se scade din oferta actuala deci recomand utilizarea WiFi dar avand abonamentul Full (care ar fi costat 17 lei / luna), puteti descarca melodiile direct pe telefonul mobil pentru a le asculta fara a mai fi necesara conexiune internet .

Sunteti liberi sa distribuiti articolul acesta tuturor prietenilor, sa trimiteti mass-uri sau sa scrieti cu creta rosie in piata unirii. Grabiti-va pentru ca oferta era valabila pentru prima activare numai pana pe 31 octombrie 2014. Probabil sunt pe alt calendar 🙂

Felicitari! Ai primit Nelimitat 9 cu Nelimitat minute/sms in retea, Nelimitat minute/sms national, 200 intl fix si mobil, 1.5 GB. Enjoy !

 1. La Cosmote plateam 15 euro pt o oferta similara si aveam numai 500MB de internet. E timpul sa econimisim. Bine te-am regasit Vodafone!

 2. Mi se pare o oferta destul de buna. La fel cum a zis si Francisc, la Cosmote la 15 euro primesti de 3 ori mai putin trafic pentru internet.

 3. Recent am renuntat la abonament si chiar nu stiam unde gasesc o oferta pe masura. Eu plateam 15 euro si nu primeam un astfel de pachet. Acum trec si eu pe Vodafone odata cu lansarea Nelimitat9.

 4. Inca o oferta foarte avantajoasa marca Vodafone.

 5. Am activat si eu oferta special pentru pachetul de date mobile.

 6. Salut, am facut o comparatie cu ofertele actuale ale tuturor operatorilor importanti, din care a reiesit ca vodafone are cea mai buna oferta, pe langa faptul ca minutele nationale sunt si mega de trafic, sunt si mai multe in comparatie cu orange. Telekom din cate am gasit inca nu prea au oferte care sa atraga. Acum nu imi mai ramane sa decat sa reincarc cartela online, si sa activez oferta.

 7. Mai exista si NELIMITAT5 si NELIMITAT12 (valabila 2 luni, adica 12/2 = 6 euro/luna) Detalii:
  http://www.tinyurl.com/optiuni-secrete-vodafone

 8. […] ajutorul lui Cristi am mai identificat două extraopțiuni: Nelimitat12 . Este valabila 2 luni de zile (deci, […]

 9. Si eu am activat extraoptiuni de la Vodafone. Eu sunt multumit de Vodafone.

  Cristian Iosub