NGM – New Generation Mobile

Am văzut astăzi la aeroportul din Pisa un panou publicitar în care era prezentat numele unei companii : New Generation Mobile. Am fotografiat și am păstrat poza ca bookmark pentru când ajung acasă, să pot studia pe internet exact care este profilul companiei. Părea a fi denumirea unei companii producătoare de smartphone-uri.

IMG_0956

Într-adevăr, este vorba de o companie gen Allview care cumpără și branduiește chinezării. Diferența e că ăștia o fac cu stil, iar siteul NGM  pare a fi de secolul ăsta. Cel mai draguț mi se pare telefonul FORWARD ACTIVE. Uitându-mă pe modelele mai vechi de pe site (aici) văd niște modele cunoscute dar nu mai știu sub ce brand le-am întâlnit : Oscar, Boris, Romeo …

Revenind la Forward Active, specificațiile acestuia spun totul : http://www.ngm-mobile.com/SpecificheTelefono.aspx?idTelefono=120 . Felicitări și la cât mai multe telefoane de genul ăsta pe piața din Europa.

forwardactive_XXL

  1. Ce sanse dai unui operator sa introduca in oferta lui dual-sim-uri, precum in China? Stiu ca nu e chiar o practica uzuala-n UE….
    Am RDS in gand, care e clar ca o sa fie permanent codasul clasamentului si deci always 2nd choice….

  2. Asta e o chinezărie ca si Allview

    Cristian Iosub