New project

Am avut câteva zile dificile în care nu am avut timp de absolut nimic. Eu sunt obișnuit să muncesc noaptea și ziua să dorm, dar săptămâna ce tocmai a trecut a trebuit de dragul firmei să inversez orarul. Acum am revenit și am revenit cu idei noi, proaspăt culese.

Este vorba de un proiect nou, un bebeluș care abia așteaptă să vadă răsăritul de soare. Am studiat un pic piața din RO și momentan nu există nici un alt site asemănător care să ofere acest business. Există mențiuni trecătoare pe ici pe colo, dar nu e nimic creat ca platformă dedicată. În seara asta mă apuc de codare și sper ca până săptămâna viitoare să pot avea o versiune beta. În funcție de deschiderea publicului este posibil chiar să îl propun incubatorului mediafax.

Ceea ce mă oftică cel mai mult este că nu a fost niciodată în RO acest tip de business ca platformă în care să poată interacționa în mod gratuit cumpărătorul acestui servici și cel care îl oferă, dar toate domeniile .ro legate de acest proiect sunt deja cumpărate de prin anii `96. Cel puțin așa arată RoTLD, dar cu siguranță statul nostru iubit (în gură cu cazmaua) a blocat domeniile de dragul amorului cum a făcut deja cu multe multe altele…

PredictiveCoding-White

  1. Chiar m-ai facut curios.. as vrea sa aflu despre ce tip de proiect este vorba, si ce nu s-a mai facut in Romania.

    • În RO sunt multe încă de făcut. Tocmai asta e partea frumoasă. Inspirație să ai ca atunci când ai nevoie de acel lucru și nu îl găsești, atunci trebuie să îl produci tu.

  2. Bine zis Cristi! Hai ca m-ai facut si pe mine curios.

  3. […] în căutarea unui hosting, acceptabil ca preț dar stabil și sigur, pentru un viitor proiect, mi-am adus aminte de Găzduire.ro, hoster la care am mai avut găzduite până acum vreo 4 domenii […]

    Cristian Iosub