Nici bulgarii nu știu să asasineze un politician (VIDEO)

Ahmed Dogan, liderul Mișcării pentru drepturi și libertăți și totodată liderului minorității turce din Bulgaria, a fost amenințat cu un pistol în timp ce își rostea discursul în cadrul convenției naționale a formațiunii, care a avut loc acum o săptămână la Sofia.

După cum spune titlul, nici măcar vecinii noștri din sud nu sunt foarte îndemânatici când vine vorba de a omorî un politician. Noi ne chinuim de 24 de ani dar doar din vorbe căci cu fapta e mai greu. Cât de prost să fii încât să ai sânge în momițe, să urci pe scenă cu pistolul și să uiți să armezi? se vede din filmuleț că a fost atât de dobitoc încât abia după ce a încercat să percuteze a văzut că nu era armat pistolul.

Dar e mișto în schimb ce omor îi dau ăia. Câte un șut în cap , să ajungă la toți. Bestial e tataie de la 1:04 care nu apucă următoarea pensie la cât de bătrân e dar sare să dea și el cu umbrela. Deci aia era forța care lipsea. Umbrela.

Le propun vecinilor noștri să ia modelul de la Arhi cu Vai de România (vaide.ro) și să îl adapteze la Vai de Bulgaria (vaide.bg)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-fmVGbL42WE[/youtube]

  1. Ideea e alta. Poate doar a transmis un mesaj. Click-ul e acelasi, insa, nu cred ca poti fi acuzat de conspiratie la crima fara cartuse-n incarcator.

    Cristian Iosub