Nokia Morph

Un alt articol din seria amintirilor

Am mai vazut telefoane concept pana acum, dar Nokia s-a autodepasit cu modelul Morph… Nokia Research Center si Universitatea Cambridge au dezvoltat un terminal mobil bazat pe nanotehnologie, a fost prezentat oficial sub forma de prototip. Admirati feature-urile superbului handset din clipul video.

De mentionat este si faptul ca terminalul concept poate fi transformat intr-o bratara de catre domnisoare, care-si vor seta si un wallpaper adecvat ocaziei, eventual unul care sa imite o bratara reala. Nokia estimeaza ca un astfel de handset va fi produs peste 7 ani, dar putem declara de acum ca o astfel de inovatie ar schimba cu siguranta industria mobila a acelor vremuri, oricat de avansata ar fi tehnologia.

Nokia Morph este fabricat din materiale flexibile si este dotat cu parti electronice transparente, care-l fac gadgetul ideal pentru omul deceniului actual . Cel mai interesant feature al sau este faptul ca handsetul este capabil de auto-curatare, respingand toate particulele lichide si orice tip de murdarie de pe suprafata sa. Va va incanta sa aflati ca telefonul este eco-friendly, folosind exclusiv energie solara si incarcandu-se prin simplul contact cu razele soarelui in timp ce il utilizati.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IX-gTobCJHs[/youtube]

 

  1. […] îmi aduce aminte de Nokia Morph. Ar fi revoluţionat totul iar Apple ar fi băgat capul la vizuină dacă Morph era fabricat la […]

    Cristian Iosub