Notebook-uri Allview – pret și configurație

Allview a lansat notebook-urile Allbook X și Allbook L, două mini laptopuri cu un design elegant, metalic, extrem de subțire și la un preț accesibil.

Cele două notebookuri se evidențiază prin design-ul compact si dimensiuni mici. Carcasa metalică a notebook-ului Allbook X măsoară mai puțin de 13 mm grosime, oferind dispozitivului eleganță și rezistență în aceeași măsură. Display-ul se vrea a fi Full HD. De cealaltă parte, Allbook L are un display ce măsoară 14’’ și o greutate ce depășește cu puțin un kilogram.

Allbook X este prevăzut cu procesor Intel Celeron, iar capacitatea totală de stocare variază, utilizatorii având la dispoziție și două variante ce includ memorie SSD de 128GB și 256GB.

Cele două notebook-uri Allview au o autonomie de până la 7 ore. Ambele dispozitive rulează sistemul de operare Windows 10, care este preinstalat.

Allbook X și Allbook L sunt disponibile pe bază de precomandă, la prețul de 1.349 lei și, respectiv 899 lei. Cu memorie SSD inclusă, prețul Allbook X ajunge la 1.599  lei (SSD 128GB) sau 1.799 lei (SSD 256GB).


allview
      Cristian Iosub