O noua platforma pentru prestatorii de servicii din mediul online

Am inceput zilele acestea sa ma gandesc serios cu cine voi colabora in viitor la proiectele mele. Am inceput sa imi caut si eu o echipa de oameni capabili cu care sa pot lucra pe o perioada lunga de timp. La fel ca multi alti webmasteri care incep incet dar sigur munca in domeniul online, am zis sa caut si eu writeri, programatori,etc, pe site-uri de anunturi.

Am observat ca s-a facut o noua platforma care ajuta in mod indirect atat prestatorii de servicii cat si pe cei care au nevoie de serviciile acestora. La fel ca multi alti webmasteri, caut pentru prima oara cele mai bune oferte sa vad cu cine pot sa colaborez. Am observat ca cei de la microjoburi au peste 19 categorii in care atat prestatorii de servicii cat si angajatorii pot pune gratuit anunturile cu servicii. Mi se pare o idee excelenta deoarece asa isi pot gasi de lucru mult mai usor si incepatorii. Probabil multi se intreaba de ce sa se riste si sa cumpere servicii de pe o astfel de platforma, neavand prezentate portofoliile celor care posteaza anunturi si alte dovezi care sa dovedeasca ca cel implicat in postarea unui anunt chiar are habar de ceea ce se ofera sa faca pentru viitorii sai clienti. Am foarte multe raspunsuri si pot argumenta pentru fiecare in parte de ce as alege sa cumpar serviciile celor care posteaza pe platforma microjoburi.

O sa va ofer nu mai putin de sapte motive pentru care as fi dispus sa colaborez si sa cumpar servicii de pe microjoburi.

 1. Pot sa gasesc niste writeri foarte buni care pot scrie constant articole la preturi mici
 2. Pot gasi writeri ce imi pot redacta articole pe foarte multe nise intr-un timp foarte scurt si fara sa plagieze
 3. Pot sa gasesc in doar cateva minute din 19 domenii pe cineva care sa ma ajute la proiectele mele
 4. Sunt sigur ca o sa gasesc oameni seriosi si dispusi sa lucreze cu mine pe o perioada lunga de timp
 5. Nu cred ca voi da vreodata pe un anunt si cel care l-a postat sa nu isi faca treaba asa cum trebuie
 6. Fiecare anunt are si o descriere amanuntita despre ce poate sa ofere fiecare presattor de servicii asa ca pot fi informat in amanunt si astfel sunt sigur ca fac o alegere corecta cerandu-i persoane respective sa colaboreze cu mine.
 7. Daca persoana cu care am vrut sa colaborez nu realizeaza lucrarea corect pot primii banii inapoi

Chiar sunt fericit ca am dat peste aceasta platforma. Acum pot sa gasesc aici orice am nevoie pentru proiectele mele. Am vazut ca sunt persoane care pot sa imi aduca like-uri pentru pagina de facebook, pot scrie articole pe multe niste, pot creea logo-uri de calitate si multe altele. Platforma de la microjoburi este una complexa si conceputa special pentru cei care cauta colaboratori seriosi. Imi convine sa angajez de aici pe cineva stiind ca daca nu isi va face treaba asa cum a promis in anunt o sa imi pot recupera banii investiti.

infographic-microjoburi-cum-functioneaza

 1. Imi place ca platesti si banii intra in contul prestatorului abia dupa ce executa lucrarea. In felul asta mai scapi de tepari

 2. Am folosit siteul o singura data si e ok. inainte foloseam unpol.ro dar de cand a inchis pravalia, a trebuit sa gasesc solutii locale accetabile ca pret, in defavoarea fiverr unde nu prea gasesti romani

 3. interesant. Mersi pt recomandare

 4. Buna si unica recomandarea(RIP 1pol), sunt curios cum verifici concret punctul: “2) Pot gasi writeri… fara sa plagieze”?

 5. Se iau paragrafe din text (random) si se cauta pe google.

  Cristian Iosub