Noul Allview P5 Quad Core prezentat la MWC 2013

Allview participă la congresul dedicat tehnologiei mobile Mobile World Congress Barcelona 2013 care se desfăşoară în perioada 25 – 28 februarie, şi la evenimentul CeBIT Hannover 2013 dedicat înaltei tehnologii care va avea loc în perioada 5-9 martieAllview este o companie braşoveană al cărei obiectiv principal constă în dezvoltarea de produse electronice inovatoare precum telefoane mobile Dual SIM, tablete şi notebook-uri.

Firma brașoveană Allview participă pentru a două oară la Congresul de telefonie mobilă de la Barcelona, iar anul acesta firma a venit la MWC cu un produs în premieră.

Allview a venit la Barcelona cu produsele de anul trecut dual core, dar și cu noua gamă de produse quad core. Premiera o reprezintă telefonul P5 Quad core, care după cum o spune și numele este primul telefon quad core al companiei.

Allview P5 Quad este cel mai performant smartphone Allview, primul cu procesor Quad Core tactat la 1,2 GHz şi OS Android 4.1 Jelly Bean. Acest produs inovator aduce cu sine specificaţii precum camera foto principală de 8 MP model OV8830, display IPS-LCD de 4,5 inchi , viteza 3G HSDPA+ 21.4 Mbps şi autonomie sporită oferită de bateria generoasă de 2100 mAh.

Allview P5 Quad intr-un video preview Mobilissimo.ro, direct de la MWC 2013 .

[youtube]http://youtu.be/d7CueIETrcY[/youtube]

Iată o parte a comunicatului de presă:

Barcelona, Spania 27 februarie 2013

Allview lansează în cadrul celui mai important congres dedicat tehnologiei mobile, Mobile World Congress Barcelona 2013, pionierul gamei Quad. P5 Quad este cel mai performant smartphone Allview, primul cu procesor Quad Core tactat la 1,2 GHz şi OS Android 4.1 Jelly Bean. Acest produs inovator aduce cu sine specificaţii precum camera foto principală de 8 MP model OV8830, display IPS-LCD de 4,5 inchi , viteza 3G HSDPA+ 21.4 Mbps şi autonomie sporită oferită de bateria generoasă de 2100 mAh.

 

P5 Quad este primul produs din gama Quad şi totodată primul smartphone Allview cu OS Android 4.1 Jelly Bean. Procesorul Quad Core măreşte performanţele smartphone-ului şi permite rularea fluentă a jocurilor şi a aplicaţiilor, iar alături de protocolul 3G HSDPA+ 21.4 Mbps asigură încărcarea mult mai rapidă a paginilor web şi a clipurilor video.
Camera foto principală Omnivision, model OV8830 cu rezoluţie de 8 MP, HDR şi Super Flash se evidenţiază prin claritarea detaliilor şi coloristica fermecătoare a instantaneelor realizate. Funcţia Multi Shoot permite capturarea unui set de până la 99 de cadre succesive printr-o singură apăsare continuă a butonului de fotografiere. Filmările realizate sunt în format full HD 1080p. De asemenea, camera dispune şi de funcţia time lapse.

 

Gadgetul dispune de un widget aparte, cu ajutorul căruia telefonul poate fi personalizat în funcţie de starea de spirit a posesorului, prin schimbarea temei, awallpaper-ului şi a efectelor de tranziţie între ecrane printr-o singură atingere. În plus, dispozitivul oferă acces la jocurile Gameloft care fie sunt preinstalate, fie pot fi descărcate prin aplicaţia Gameloft Live.
Bateria generoasă şi optimizarea consumurilor fac din P5 Quad unul din puţinele gadgeturi ce nu trebuie încărcat zilnic. Autonomia acestuia este de până la 230 de ore în stand-by şi de 300 de minute în 3G.

 

Performanţele de vârf ale smartphone-ul P5 Quad vor oferi o experienţă plăcută utilizatorului, datorită designului ergonomic, grosimii de doar 9,8 mm, ecranului de dimeniuni mari, autonomiei mari a bateriei şi procesorului Quad Core 1,2GHz.

Smartphone-ul Dual Sim P5 Quad va fi disponibil în două culori, negru şi alb la preţul de doar 1099 lei.

Allview mai prezintă la Barcelona tableta Allview Quad 3 Speed de 10 inch quad core cu o rezoluție a ecranului de 2048×1536 pixeli, același ecran de pe iPad 3, precum și tablete cu 3G încorporat.

  1. Puteau sa ii puna un procesor dual-core si sa puna un display mai ok pe el. Un “review” aici https://bitly.com/. As prefera un S2 SH, cu toate ca e mai vechi…

    • Vezi că nu ai lăsat link corect spre review. Lab501.ro va face un review în jur de 20 martie. Eu sper să îl testez înainte.

  2. […] Acceseaza aplicatia de mai jos si ia-ti voucher-ul de 150 de lei valabil pentru achizitionarea lui P5 Quad […]

  3. […] Acceseaza aplicatia de mai jos si ia-ti voucher-ul de 150 de lei valabil pentru achizitionarea lui P5 Quad ! Voucherul va fi oferit de către Allview pe data de 11 martie și este valabil în perioada […]

  4. […] acesta Allview a început în forță cu noi modele de smartphone cum este de exemplu P5 QuadCore prezentat în urmă cu câteva zile la MWC 2013, acum lansează un nou model de tabletă PC, […]

  5. […] luna februarie scriam despre lansarea noului Allview P5 Quad. Telefonul nu este produs (fabricat) propriu zis de Allview […]

    Cristian Iosub