Now you see me: Jaful perfect

now_you_see_me

Din 14 iunie, MEDIAPRO DISTRIBUTION te provoaca sa fii martorul celor mai ingenioase jafuri din istorie.

Iluzionistii din Now You See Me: Jaful Perfect jefuiesc banci in timpul spectacolelor de magie si daruiesc banii spectatorilor. E iluzie sau jafurile sunt reale?

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi unul din premiile originale Now You See Me: Jaful Perfect sau una dintre cele 5 invitatii duble la filmul Now You See Me: Jaful Perfect, valabile la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall.

Ce actor multipremiat joaca rolul fostului magician Thaddeus, singurul care poate ajuta politia sa ii prinda pe cei 4 protagonisti?

  • Morgan Freeman
  • Denzel Washington
  • Laurence Fishburne

* Invitatiile sunt valabile la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema Hollywood Multiplex Bucuresti Mall.

Verifica cu ajutorul aplicatiei Facebook locațiile în care rulează filmul, alegând orașul în care vrei să mergi la cinema. Imediat vor fi afișate cinematografele în care rulează filmul. Tot acolo vei vedea și un număr de telefon la care poți face rezervări.Dacă vrei să mergi în altă zi, folosește filtrul de zile.

  1. am postat, sper sa castig

  2. mihaela marin 16 iunie 2013 at 21:54

    Morgan Freeman

    Cristian Iosub