Nu mai poți găsi conținut relevant pe Google

Acum câteva zile scriam despre concursurile și advertorialele plătite cu 2€ – 3€ de diverse piarizde doar ca să apară frumos în rapoartele anuale și să raporteze că au scris despre produsul X peste 100 de bloggeri. Da, e ok să dai copy / paste la un comunicat de presă și să plătești micuții bloggeri cu 3€, e tarlaua ta și nu mă interesează. dar atunci când vreau să caut ceva pe Google despre produsul X și văd peste 60 de pagini de comunicate de presă ( nu am rezistat psihic să caut mai mult de 60 de pagini), atunci mă calci pe nervi.

Căutam, astăzi un custom ROM pt Allview P5 Quad. Ceea ce e pe el acum e stock si neplăcut ochiului. Nu vreau să instalez launchere aiurea ci să schimb cu un ROM similar Galaxy. Google nu mă ajută pt că a fost bătaie mare să copieze oamenii comunicate de presa.

Măi fraților, vă înțeleg. Pe bune, chiar vă înțeleg că vreți să vă promovați brandul. Dar prin distribuirea o data la 2 săptămâni de articole pe peste 50 de bloguri, nu faceți altceva decât să trageți în jos brandul și toată munca de marketing de până acum. Ce încredere poate avea un potențial viitor client, într-un brand care spameaza motoarele de căutare și donează telefoanele care rămân pe stoc?

ALLVIEW

  1. Allview, E-Boda, companii românești de joasă speță. Eu am o tabletă de la E-Boda și am avut de furcă încă din prima lună de achiziție. Tabletele românești sunt lipsite de suport software din partea XDA-Developers. Acolo e cea mai mare comunitate la ora actuală destinată soft-urilor, custom rom-urilor, soft-uri de overclock și toate cele pentru smartphone-uri/tablete. Cele românești nu se află pe acolo. Nu le bagă nimeni în seamă! Sunt niște piese chinezești asamblate la Brașov din câte știu despre AllView. Sincer, în locul tău nu aș fi cumpărat un telefon românesc, indiferent de cât de ieftin și performant pare.
    Pe tableta mea E-Boda aveam un firmware buguit ce făcea figuri la baterie. M-am dus la Flanco, unde am cumpărat tableta și le-am zis ce și cum și mi-au zis să le-o aduc în service. Însă, la ce mama naibii să mă complic să îl duc în service când ei nu aveau firmware lansat decât cel ce circula pe piață, cel cu buguri. Așa, foloseam tableta numai că nu știam ce status am la baterie. După 4 ore tot 100% arăta. După vreo 6 luni a apărut firmware pe site-ul E-Boda, firmware lansat forțat la presiunea clienților.

    Allview nu o să lanseze niciodată custom rom-uri sau alte lucruri în afară de firmware stock. Quick Service impune încă din garanție, costuri în caz că ai probleme pe bază de soft sau dacă ai schimbat rom-ul, chiar dacă încalcă o legislativă europeană. http://eddie-writes.blogspot.ro/2013/02/ce-ne-ofera-garantia-unor-dispozitive.html (citește și comentariile dacă dorești)

    Cristian Iosub