Nu merita sa aiba nici user pe Facebook

Ştiţi siteul ăla cu Obiecte Furate în care poţi declara obiectul furat în cazul în care cine ştie cum ajunge obiectul la un nou proprietar milos să îl restituie. Ceva de genul ăsta este şi pe siteul Poliţiei Române pentru obiecte, maşini, persoane urmărite sau dispărute.

Cu toate că ştirea asta este pe facebook de vreo două spătămâni, am zis că ar fi bine să scriu şi pe blog, în eventualitatea că cineva cunoaşte persoana respectivă şi poate da detalii despre ea.

A dispărut un Samsung Galaxy Note 2. Persoana care a intrat în posesia telefonului a accesat doar câteva pagini de internet printre care şi acest cont de Facebook. Din păcate Facebook întârzie să ofere informaţii cu privire la identitatea ei reală datorită legilor de privacy. Aşadar, cine o cunoaşte pe această persoană, este rugat să ofere detalii despre identitatea reală a acesteia.

Mulţam fain.

  1. Cristi-linkurile tale duc spre pagina mea de fb unde fac eu public anunturile postate pe siteul meu ( pt o indexare mai rapida). Despre ce persoana vorbesti ca nu primesti datelede la fb si ce pagina fb a fost accesata?

    • CRISTIAN IOSUB 7 iunie 2013 at 01:41

      Nu stii faza cu/.profile.php din facebook? Oricine ar da click pe link, va vedea propriul profil 🙂 Era o gluma

  2. Am muscat momeala :d

    Cristian Iosub