O idee pt developerii WP

Nu oferiti drept de instalare a pluginurilor. Nu oferiti drept de instalare a pluginurilor. Nu oferiti drept de instalare a pluginurilor. Nu oferiti drept de instalare a pluginurilor. Nu oferiti drept de instalare a pluginurilor.

Putem scrie ca la scoala pe tabla o pagina intreaga, dar din pacate tot nu se intelege. Am găsit recent un site care ofera developerilor posibilitatea de a isi instala tema si de a oferi conturi de admin cu timp limitat pentru a testa back-end-ul si compatibilitatea temei cu third party plugins. Pare ok la prima vedere sa pot cere un cont de admin, imi urc pluginurile acolo si vad potentialele conflicte dintre tema si pluginuri.

Acum cativa ani au aparut cateva pluginuri in directorul WP, pluginuri care te lasau sa faci filebrowsing pe folderul siteului, uneori chiar pana in root. Unul dintre ele, desi neupdatat de 2 ani, continua sa functioneze perect astfel ca nu iti trebuie skilluri de programare sau security, ci numai cum se instaleaza un plugin si cum se face o arhiva .zip.

Webmasterul siteului de testare a temelor WP (toate cu preturi intre 48-58$ pe themeforest) spune ca nu e nimic in neregula si autorii temelor si-au asumat riscul de a le fi descarcate temele gratuit in acest fel. Eu cred ca autorii sunt la fel de inconstienti ca si webmasterul…

Recomandarea săptămânii
Gazduire web
      Cristian Iosub