O noua optiune – Web Connect de la ClickPhone

Astăzo ClickPhone a lansat o nouă optiune numită WebConnect, ce vine în completarea pachetului de servicii web destinate utilizatorilor ce nu dispun de un smartphone cu internet sau de un calculator cu conexiune stabilă și headset.

Aceasta optiune permite efectuarea unei legaturi telefonice intre doua numere de telefon indiferent de retea.
Exemplu: vrei sa faci legatura intre mobilul mamei tale cu matusa din America.
Costul tau este de 0.046 euro/min mobilul din Romania + 0.015 euro/min USA = 0.061 euro/min.

În interfața web, a apărut de astăzi un nou meniu numit Web Connect. Din cadrul acestui meniu avem posibilitatea de a introduce doua numere de telefon în ordinea în care vor fi apelate, conform exemplelor de mai jos din imagini.

De ce ar folosi cineva Web Connect atâta timp cât există widgetul de Click2Call plus o grămadă de aplicații pt smartphone de SIP? Deoarece nu toți au smartphone-uri sau calculatoare cu headset. În felul acesta prin 3-4 click-uri reusesc să vorbesc cu  o altă persoană folosind creditul ClickPhone direct de pe telefonul meu mobil nokia 1100 fără bătăi de cap privind calitatea conexiunii de internet din partea mea, setările aplicației folosite, codecurile GSM etc.

Enjoy : https://www.clickphone.ro/account/webconnect.html

  1. Imi place la nebunie chestia asta, cat de greu este sa dezvolti o aplicatie android pe support clickphone, cu acces la agenda, care sa poata prelua cele 2 nr. implicate-n conferinta?

    Cristian Iosub