O sticlă de coca cola = un premiu

Coca Cola a lansat recent o promoție pe tărâmuri Italiene împreună cu Vodafone: fiecare sticlă de cola oferă un premiu garantat.

Oferta este valabilă în perioada 16.09 – 15.12.2013. Valoarea estimată a premiilor totale este de peste 180.000€

Sticlele cu capac galben au sub capac un cod din 16 cifre. Pe siteul http://partner.vodafone.it/cocacola/ se poate introduce acest cod și numărul de telefon Vodafone. Apoi, este generat un alt cod format din 16 cifre ce trebuie introdus în cadrul unui meniu IVR, meniu unde poate fi ales și premiul dorit.

Exact. Poate fi ales premiul. Aceasta este și motivația acestui articol : să îi felicit pt inițiativa de a lăsa libertatea de a alege fiecărui utilizator. Premiile nu au o valoare foarte mare, dar dacă ne gândim că oricum am fi băut coca cola și avem și ocazia să primit facilități vodafone gratis, atunci sunt bine venite.

Premiile constau în 50 de minute naționale sau Vodafone Fotbal / Vodafone Film (una din aceste doua secțiuni) timp de 30 de zile. Eu am descoperit concursul ieri când am luat un pack de 4 sticle de suc. Deci din start am 200 de minute 🙂 Din păcate pot fi folosite maxim 3 coduri pe lună, deci maxim 150 de minute pe lună premiu. Dar, promoția e valabilă până în decembrie deci să tot bem cola până atunci.

226 01, 226 03, 226 10, se aude? Concursurile cu pepsi / coca cola pot fi îmbunătățite oferind libertatea de a alege utilizatorul. Poate în viitor avem și noi așa ceva în RO:…cocacola

  1. la fel si in CZ, se aude ? 😀

    Cristian Iosub