Cum obții cât mai multe puncte în concursul eMag

eMag a lansat recent un concurs, numit sugestiv ”Campionatul Mondial de Fotbal la eMAG”. Mecanismul concursului este simplu: În perioada 10 iunie – 13 iulie 2014, pentru fiecare 10 RON cheltuiți, primiți câte un punct. Cu punctele respective puteți paria pe pagina campaniei .

Pentru prima comandă înregistrată, fiecare participant primește în plus 100 de puncte valabile in Campanie. Dacă ați pierdut toate punctele la barbut, nu e nici o problemă, poți da share pe Facebook la campanie, iar eMag îți oferă 50 de puncte bonus.

Eu de exemplu am pariat exact cum dădeam testele grilă în liceu, înainte să fug la Shogun (cine e din Dr Taberei, știe de Shogun 😡 ) . Acum, eu am încredere că am cititori pricepuți în ale fotbaluli. @Andrei Gheorghe, ce spui, te bagi în campanie? Că pe FB am văzut ceva bănuți făcuți pe la pariuri, așa că aici ar fi floare la ureche.

Recapitulăm: Intri pe pagina campaniei, citiți regulamentul campaniei eMag și achiziționezi un produs de pe site. Orice, oricum asta aveai de gând în viitorul apropiat 🙂 Primești 100 de puncte la prima comandă plasată și 1 punct pentru fiecare 10 lei din valoarea totală a comenzii. Joacă-ți punctele acumulate și înmulțește-le pentru a urca în clasamentul participanților.

Atenție: Orice retur, anulare sau modificare a unei comenzi plasate în perioada concursului duce la resetarea punctajului de clasament la 0 !

Cine câștigă BMW-ul este dator cu un test drive 🙂

emag

 

 

  1. Mă, eu te înțeleg că ai pile pe la emag, dar câte puncte ai strâns omule? Interesant concursul și chiar vroiam să iau router ca al tau zilele astea. Câștig x 2 în felul ăsta 🙂

  2. Mi-e dor de Reteaua

  3. eu am pierdut toate punctele si am pariat ultimele 50 pe brazilia. Acum sunt back in the game

  4. credeam ca ne dai un pont cum sa le inmultim. facusem odata 600 si am vrut sa le pariez pe toate, iar daca castigam aveam o sansa. dar nu te lasa decat maxim 200 🙁

    Cristian Iosub