Oferta de job: Game Advisor vorbitor de limba Germana

Iti plac jocurile pe Calculator, Xbox sau PlayStation si cunosti limba germana la nivel avansat? Daca ai avea de ales intre a merge la cinema sau a juca ultimul RPG aparut pe consola, atunci ai alege consola?

Daca da, am un job pentru tine in Bucuresti ! Banii sunt buni, chiar foarte buni cat sa iti iei un smartphone de top la fiecare salariu,  colegii sunt domestici (garantez eu pentru asta!), ai cafea la discretie cu 0.6 lei paharul, self service machines si o caruta de avantaje pe care le vei avea daca te vei alatura echipei. Vei fi un mic corporatist platit bine pentru un proiect tare de tot. Badge-ul vine la pachet : )

Asadar, am nevoie de 3 oameni cu urmatoarele skilluri:

 • Vorbitori bun de germana (ai zis ca esti deja)
 • Sociabili (mai se fac team buildinguri cateodata si ies super tare)
 • Experienta in troubleshooting pentru jocuri pe PC, Mac, Xbox si  console PlayStation
 • Posibilitatea de a participa la un training profesionist timp de 1-3 saptamani cu program fix (ti-am zis ca vei fi mic corporatist deci se lucreaza profi)
 • Open Mind
 • Caruia sa i se potriveasca motto-ul din fotografia asta atunci cand vine vorba de a gasi o solutie.
 • Sa stie sa isi faca un CV in Word si sa faca o suma in Excel
 • Sa stie cu ce se mananca Facebook si Twitter (doar sa stie ce sunt, nu sa concureze la numar de fani cu Justin Bieber)
 • Sa aiba flexibilitatea de a lucra prin rotatie in ture  (fiind un job deschis atat pentru Part Time cat si pt Full Time, am un feeling ca ne vom intelege de minune la orar)

Ce trebuie sa faci?

 • Va trebui sa asiguri servicii de customer care la un nivel superior
 • Sa oferi solutii si sa incerci rezolvarea problemelor clientilor inca de la primul contact, inclusiv potentialele nevoi viitoare
 • Sa comunici in limba germana atat scris cat si verbal
 • Sa stii sa te exprimi pe intelesul gamerilor de toate nivelele. Va trebui sa te faci inteles si fata de gamerii incepatori, dar si fata de cei care adorm cu consola in brate si doua sticle de cola sub pat.
 • Sa vii cu idei despre cum sa va faceti viata mai frumoasa in echipa si cum ati putea sa oferiti clientilor servicii si experiente mult mai bune decat oferiti deja !

Astept CV-ul tau aplicand in formularul de mai jos si in cel mai scurt timp posibil te contactez sa stabilim detaliile interviului !

P.S. Daca nu te incadrezi profilului de mai sus dar stii un prieten caruia i-ar place un salariu bun platit in euro si se incadreaza celor de mai sus, trimite-i linkul articolului si spune-i sa isi trimita Cv-ul cat mai repede pentru ca am numai 3 posturi disponibile. Primul venit, primul servit.

 

[vfb id=4]

 1. Bullshit corporatist, but inspiring… !
  Dar cum nu vezi nicio oferta de leustean, nu e de luat in seama….
  Da, vor vorbitori de deutsch Sprache, dar fara referire la remunerare…
  De ce sa aplici, asa, romaneste, de-ampoulea?

 2. O sa le recomand unor amici care vorbesc fluent germana. Sigur vor fi interesati. Cam ce salariu va fi in medie?

  • Dacă nu a spus Cristi, iti dai seama ca nu e fair sa punem prețurile de dinainte. Vad dușmanii :p AnyWay, sa spunem ca iti poți lua un iPhone 5S pe luna

 3. Cred ca stiu pt ce client este postul. Am aplicat si eu săptămana trecută si abia aștept sa ma duc la interviu. Keep in touch

 4. Suna interesant. Poate o sa aplic si eu pentru un interviu. Nu mi-ar srica un iphone 5s pe luna cum zice tiberiu 🙂

 5. O sa depun si eu un CV ca sunt pasionata de jocuri si am facut germana la facultate 4 ani. Sper sa ma ajute acest lucru. Mersi de pont.

 6. trebuie neaparat sa fie gamer?

 7. Cred ca da. Daca esti pasionat de jocuri trebuie sa fii un gamer inrait. M-as baga si eu ca sunt innebunita dupa jocuri si incerc cam tot ce apare dar germana mea lasa de dorit.

  Cristian Iosub