Oferta incredibila la Cartela Vodafone

vodafone_banner

Kamarazii Vodafone au parte de noi surprize.

Pana pe 31 octombrie Vodafone are o oferta valabila timp de 12 luni ce include:

 • Nelimitat minute si SMS-uri in toate retelele nationale
 • 200 de minute internationale pe mobil in Europa
 • 1.5 GB de internet pe smartphone la viteza 3G

Pentru activare, cititorii acestui blog pot trimite un SMS la numarul de telefon 366 cu codul 16925. Trebuie sa aveti disponibil in cont 9 euro  si sa nu aveti alte optiuni de voce / date activate pe cont. Puteti apela *100# contul meu -> opțiuni active pe cont si de acolo sa dezactivati reinnoirea extraoptiunii vechi, costisitoare si inutile. De acum, te poti bucura pentru numai 9 euro de facilitati ce ar face invidios orice RED man 🙂

Bonus: toti utilizatorii vodafone beneficiaza de 12 luni abonament full gratuit Zonga ! Traficul de date se scade din oferta actuala deci recomand utilizarea WiFi dar avand abonamentul Full (care ar fi costat 17 lei / luna), puteti descarca melodiile direct pe telefonul mobil pentru a le asculta fara a mai fi necesara conexiune internet .

Sunteti liberi sa distribuiti articolul acesta tuturor prietenilor, sa trimiteti mass-uri sau sa scrieti cu creta rosie in piata unirii, pentru ca este disponibila pentru prima activare numai pana pe 31 octombrie 2014.

Pentru a va usura munca, puteti scana codul QR de mai jos si sa trimiteti mesajul direct 🙂

QR_CODE_SMS

 1. deci la asta m-ai nimerit. maine imi expira oferta de pe cartela. mersi mult !

 2. Yami. Am vazut si pe facebook ce ziceai de Cosmote. Acolo cu 9.95 euro abia ai nelimitat in retea , 500 MB de internet si 500 de minute nationale, ca deh e buget de austeritate si trebuie sa tina de pret. Am un Cosmote dar maine iau un vodafone ca la asa oferta chiar se merita

 3. Hmm oferta e tare. Am si eu o cartela de vodafone, merge sa dau SMS si daca nu sunt in tara in momentul asta? Ideea este ca eu nu ma reintorc in tara pana in 31 octombrie? Oare o sa mai fie promotia asta si dupa, sa zicem de Craciun?

 4. @newsparts din păcate nu, SMS ul se poate trimite doar din România, pentru ca e vorba de trimiterea unui SMS la numarul scurt. Exista posibilitatea de a se prelungi după acea dată, dar nu este dată informatia..

  • Pai in cazul acesta sa vad daca pot face cumva sa dau o fuga pana in tara inainte de 31 octombrie … daca nu vor mai veni orferte tentante 🙂

 5. te injur. ITI DAU UNFRIEND!!

  CACAT!

  Acu 2 zile am incarcat cartela cu 15 euro, pentru net si minute.

  E de doi lei oferta ta!

 6. #atat Asta-i pofta ce-am poftit

 7. nu ne deconteaza nimeni …

 8. Dl Cristi oferta poate fi contractata si la portare de numar in Vodafone ? Presupun ca in 2-3 zile ajung cu drepturi depline in reteaua Red.
  Nu am inteles daca de oferta pot beneficia conturi Vodafone deja active sau si prepayuri la prima activare in retea .

 9. @Sorin, da. Faci cererea azi și în trei zile lucrătoare ai numarul pe cartela Vodafone, dar opțiunea o poți activa chiar de azi pentru ca primești număr temporar.

 10. Vad ca scrie treaba asta: “este disponibila pentru prima activare”. Pot opta pentru optiunea asta si utilizatorii vechi ?

 11. Mi se pare ca e prea frumos ca sa fie si adevarat insa o sa incerc pe o cartela mai veche sa vad daca merge.

 12. E o oferta foarte interesanta. Sper sa pot profita si eu de ea, chiar daca am o cartela mai veche, aproximativ 2 ani.

 13. Au inceput toate retelele de telefonie mobila sa vina cu oferte de nerefuzat. Pe cine sa mai alegem?

 14. Hai ca au venit in sfarsit si astia de la Vodafone cu oferte mai bune.

 15. Codul s-a modificat si este valalbil pana maine seara la ora 23.59, CODUL ESTE 11256 prin sms la 366. Pe langa oferta mai sus mentionata, mai primesti alti 700MB in plus.

  Cristian Iosub