Organo Gold in România. Retea MLM de cafegii

Rețeaua MLM Organo Gold din România, acest paradis al tinerilor cafegii fără preocupări serioase. În seara asta m-a abordat o cunoștință întrebându-mă dacă beau cafea și ce tip de cafea. Inițial am crezut că are omul de făcut vreun sondaj, face vreun studiu de caz ceva, așa că zic să-l ajut. Să spunem că eu sunt un caz aparte având în vedere că e 12 noaptea, mă pregătesc de culcare imediat ce termin articolul acesta, dar beau o cafea în fața laptopului. Și dorm ca un bebeluș.

În fine, acești “sectanți” MLM-iști au un speach extrem de tâmpit:

ce cafea bei? Dacă oricum imi recomanzi alta in cateva minute, la ce ma mai intrebi?

vreau să te duci la un coffe club … Eu am alergie la cuvântul vreau. Ca mine, majoritatea oamenilor au alergie la cuvântul vreau/ trebuie. Și eu o vreau pe Nicoleta Luciu să îmi facă o porție de papanași în bikini 🙂

– E un eveniment organizat de 3-4 ori pe zi in Bucuresti . Din start mi-ai zis cât de disperați și în foame sunt MLM-iștii Organo Gold

Vreau sa iti fac legatura pentru a degusta o cafea sau mai multe cafele. Deci există oameni care străbat Bucureștiul, aleargă prin trafic sau se învoiesc de la muncă să deguste cafea? E așa greu să îmi comand un pachet de cafea și să o degust acasă?

– Acolo afli cum o companie de cafea te plateste pentru a bea cafea… Eh, asta este jignirea maximă. Bine, luând în considerare că MLM-iștii Organo Gold se bucură de gustul unei cafele băute gratis, în timp ce alții se scaldă în valurile mării la ora asta, îmi dau seama că pentru ei are o valoare însemnată cafeaua respectivă. La tăți ni-i greu, da nu la tăţi la fel !

Nu am avut răbdarea să îl las pe om să termine și l-am trimis pe google să caute ce recomandări de cuvinte îmi oferă motorul de căutare pentru Organo Gold: teapa, caritas, scam, prostie etc.

Repet: La tăți ni-i greu, da nu la tăţi la fel ! Îmi e milă sincer de cei care se bucură de o cafea băută gratis și ajung să bage câteva sute de euro într-o rețea MLM ca pe urmă să bea gratis cafele de pe urma rețelei. Mi-e milă.

Au mai avut precedente când au chemat bloggerii la o cafea sub pretextul socializării. Niște mizerii.

CoffeeDrinkersLiveLonger

Recomandarea săptămânii
Gazduire web
      Cristian Iosub