Paris mon amour

La invitația unei companii surpriză, în perioada 09 – 12 decembrie voi fi în Franța, stând mai mult în Paris.

Sper să am timp să vizitez cât mai multe obiective turistice, să fac un triliard de fotografii și să fiu online cât mai mult posibil. Din experiența proprie cu hotelurile, internetul am un  feeling că nu va fi unul în stilul broaștelor țestoase așa că mă voi orienta la fața locului după un SIM de date pt iPhone. În rest, sper să am timp să văd turnul, să văd Disneyland și să finalizez proiectul unui client (deadline pe 11.12.2013).

Dacă aveți sugestii privind Parisul, feel free să îmi scrieți aici. Nu am mai fost niciodată în Franța din simplul motiv că este limba pe care am învățat-o timp de 6 ani și nu am reținut decât 10 cuvinte maxim. Avantajul este că unde mă duc sunt majoritari vorbitori de limba engleză și italiană.

Mă interesează sfaturi sincere, din experiență, nu prostii și review-uri plătite de pe internet. Ce provider de telefonie recomandați, merită să cumperi din supermarket sau prețurile sunt similare și la automatele self service (in italia la automate este pretul chiar si de 4 ori mai mare) ?

turnul_eiffel

      Cristian Iosub