Participantii la ICEEfest vor putea ajunge la festival gratuit, cu UBER

UBER si organizatorii ICEEfest au incheiat un parteneriat prin care participantii la festival beneficiaza de reduceri si promotii in cele doua zile de evenimente, 11 si 12 iunie.

Primul beneficiu, presupune ca toti participantii care nu au inca un cont UBER beneficiaza de doua drumuri gratuite spre evenimentele din festival, daca valoarea acestora este de maximum 25 de lei si daca unul dintre punctele de plecare sau sosire este ICEEfest.

Practic, codul (iceefest) pentru cursele gratuite va putea fi folosit numai pentru a ajunge sau a pleca de la ICEEfest 2015, in 11 si 12 iunie.

Al doilea beneficiu se adreseaza tuturor participantilor la festival, adica si celor care folosesc deja UBER, si care vor avea 15% reducere la orice drum catre sau de la UBER Station (care va fi amplasata in fata unei intrari speciale).

In plus, participantii care fac dovada ca au venit cu UBER la ICEEfest 2015 sunt asteptati de o echipa care le va facilita intrarea rapida in salile unde se desfasoara evenimentele, evitand astfel cozile de la inregistrare.

Acest tip de parteneriat este incheiat in premiera de UBER cu un eveniment din Romania. La evenimentele din cadrul festivalului sunt asteptati peste 2.500 de participanti din 10 tari din Europa Centrala si de Est.

Printre cei peste 50 de speakeri internationali se afla si reprezentantul UBER in regiune, Rob Khazzam.

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat de ThinkDigital, in parteneriat cu Orange.

Masina oficiala a festivalului este Toyota Hybrid. Transportator oficial, UBER. Bilete se gasesc pe site-ul oficial, http://www.iceefest.com. Acolo gasiti si agenda evenimentelor din cadrul festivalului: http://www.iceefest.com/agenda.

img_academy

      Cristian Iosub