Periuta de dinti porno

Un prieten viitor tătic m-a întrebat unde poate găsi un cărucior de copii modular care sa aibă si scaun pentru mașină, așa că m-am apucat de căutat. Google is your friend! 🙂

Am ajuns pe siteul smart-baby.ro, am copiat niște linkuri interesante si dacă tot eram acolo am zis să văd ce s-ar putea ascunde la categoria diverse. Surpriza! Am găsit … un produs … cel putin interesant: http://www.smart-baby.ro/produs/diverse/periuta-baby-banana/3206.html

Nu dragilor, nu este acel tip de banană ci chiar este o periuță de dinți în formă de banană. În descriere este precizat: “Inventat de o mămică dentist”. Acum, eu știu că fiecare are câte o fantezie iar în cazul de față poate chiar se vrea a fi un produs util, dar cum aș putea reacționa când văd un copil cu banana în gură? Am arătat poza mai multor prieteni și fiecare și-a exprimat fanteziile după posibilități. Alții au agreat-o ca design unic. Dar fantezii cu minori chiar nu am văzut până acum.

Ce să zic…e o periuță interesantă. Singura problema e ca prichindeii au memorie extrem de bună. Când am fost cu imprimanta in service, juniorul m-a auzit vorbind la telefon și spunând adresa. Când m-am dus să o ridic după o săptămână, m-a întrebat: “tati, te duci vis-a-vis de școala 24, pe tunari 53?”. Asta in condițiile in care nu fusese niciodată în zonă.

Așa și cu periuța de dinți. Când o să crească mai mare și vede la TV pe vreuna mușcând cu pasiune dintr-o banană, ce să îi răspund dacă mă întreabă: “tati, fata aia se spală pe dinți la TV?”

Poate sunt eu defect. Există și posibilitatea asta. Dar am asociat toată viața ideea de banană desfăcută în gura unei persoane ca fiind ceva erotic. Cum ar fi să facem periuțe de dinți în formă de dildo?

Sunt singurul defect? Voi ați spăla fetițele pe dinți cu o banană după ce cu o seară înainte nevasta mușca excitant dintr-o banană? La ce v-ati gândi în timp ce le spălați pe dinți?

periuta_banana

  1. deci omulețul tău nu mănâncă banane?

  2. Produsul este numarul 1 pe amazon.com US pentru periute de dinti de bebelusi, si pe buna dreptate. Copilului meu a iubit aceasta periuta-jucarie dentara si am cumparat destule la vremea aceea. Asa cum spune si comentatorul precedent, copiii nu au voie sa manace banane? Dar inghetata? Si de ce s-ar uita la televizor “cand o sa creasca MAI MARE” la chestii rezervate adultilor?

    Cristian Iosub