Permis de conducere cu 1500 euro

Prietenul nostru roman se alătură altor zeci de români care mă întreabă același lucru: cât îi costă un permis de conducere? Prin Italia și Spania s-a dus deja vestea că ar exista un blogger român care vinde permise de conducere extrem de bine realizate și la prețuri modice.

În seara asta nu am mai primit mailuri, nici mesaje pe pagina articolului în care cică aș vinde așa ceva ci direct mesaj pe Facebook. Aparent, românii chiar dacă pleacă cu un gram de inteligență de pe meleagurile noastre, se integrează atât de bine în Italia încât pierd și acel gram. Nu s-a întrebat nimeni dacă nu cumva înainte de a trimite mail chiar există un anunț de vânzare. Așa am reușit să aflu că românii plecați prin Italia, rămași fără permis definitiv (?!), caută soluții nu tocmai ortodoxe. Prețul oferit variază în funție de gravitate: dacă a rămas fără permis for ever, atunci este dispus să plătească chiar și 5000 euro. Pentru un permis suspendat 3 luni, “un permis de la mine” temporar costă 1500 euro. Domnul din imagine a rămas fără permis pentru totdeauna. A plecat în italia, lucrează într-o măcelărie, are nevastă, copil, mamă … cum se zice, e plecat cu cățel și purcel în afară. Susține el că a rămas fără permis și nu mai are dreptul să ceară altul în nici o țară din UE pentru că avea un vecin gabor care a vrut să se răzbune pe el și la primul accident i-a luat permisul pentru totdeauna.

Să spunem că mi-a stors o lacrimă dar permisul nu se ridică de tot fără dreptul de a mai face vreodată școala decât în cazuri extreme. Apoi, expresiile: “nu fac accident că știu să conduc” și “Am avut probleme cu un polițist in romania si la primul accident mi l a luat..mai mult din răzbunare” lasă de gândit. Asta este ca și cum ar fi ceva frecvent, să faci accident. Te trezești de dimineață, bei cafeaua în bar (ca doar ne italienizăm) și mănânci o brioșă iar intre timp te gândești în ce poziție să faci accident.

Mă gândesc și că nu am specificat destul de clar în articolul de pe blog faptul că nu vând eu permise de conducere ci arătam un print screen de la statistici cu ce fel de incoming am pe motive necunoscute. Dar, de dragul SEO și să fac un ban cinstit: vând permis de conducere, vând permis, permis auto, vand permis auto, categoria A, categoria B, permis de conducere de vanzare, pret, cost, acte permis de conducere, vreau permis, caut permis, pierdut permis, permis fals, permis original, patente di guida, vendo patente di guida, cerco patente di guida, prezzo patente di guida.

maruta ionut

 1. Ma bag si eu ca musca-n treaba. Oi cunoaste eu o italiana mai salbaticita, dar aveam impresia ca e “patente di guida” si nu petente.

  Nu am cautat pe google inainte de a scrie comentariul tocmai pentru ca eram sigur de versiunea corecta.

 2. Eu zic sa lasi asa fara sa corectezi. Ca astia nu stiu sa scrie corect, si nu o sa mai dea de tine :))

 3. […] clasica vs head huntingiOS8 – primele impresiiPermis de conducere cu 1500 euro Cristian+ iunie 4, […]

 4. Sunt interesat daca te mai ocupi

 5. as vrea si eu dar sa fie original nu fals

 6. cum sa contacatez si eu vreau unul…tel de ro,,0757915844 va rog am nevoie

 7. zine si’n espana ma, sa putem cauta, sa cumper permis auto ofer 5000 euroii

 8. salut, mai i-e valabil anuntul? vreau si i-o un permis

 9. Sunt curioasa daca aceste permise sunt reale si valabile. Am nevoie de unul si as vrea mai multe detalii….

 10. Vreau si eu permis la pretul asta dar sa fie valabil

 11. SALL as vrea si eu dar sa fie original nu fals

 12. SALL Cristian

 13. AI ZI TU FACI permis DE AUTO

 14. Salut vreau si eu un permis categoria b cat ma costa

 15. Salut ma intereseaza un permis de conducere cat B, cine ma poate ajuta? Ofer si rog seriozitate teparii sa se abtina
  Turdalaurentiu@yahoo.ro

 16. Permis de conducere 1500€ original nu “Fake”
  Ofer si rog seriozitate
  Cine vrea sa ma contacteze pe adresa
  Categoriabpermis@yahoo.com

  Cristian Iosub