Personalizare căni, tricouri, hanorace, stick-uri USB

Am nevoie urgent de o firmă din România care să poată personaliza căni, tricouri, stickuri USB și hanorace. Din păcate, din peste 50 de pagini de google luate link cu link, nu am găsit niciuna care să poată avea minim order 1, să știe să personalizeze toate produsele și să aibă un preț de până în 100€. Aș putea să fac pe bucăți comanda prin siteuri diferite, dar mă interesa să o fac pe toată într-un singur loc.

În UK și Italia am VistaPrint care știe să personalizeze și elasticul de la boxeri dar au perioade în care într-adevăr merită să cumperi de la ei. Momentan, pe stick de 2 GB (e arhisuficient), tricou gri, cană și hanorac cu personalizare prin brodare, am ieșit la vreo 100€ .

Fiind vorba doar de un moft al meu de a avea sigla clientului pe câteva accesorii, nu aș opta pentru VistaPrint mai ales că shipping ar fi programat după 15 decembrie …

Aveți ceva idei ?

  1. All in one? Cam greu pe la noi. Era unul lângă tine când stăteai in Sebastian dar nu cred ca au online si stiu ca era cu comanda de minim x bucati

  2. E destul de dificil sa poti oferi servicii de personalizare pentru toate produsele asa ca multe firme se axeaza pe tricouri si cani unde este mai usor. Pe hanorac nu stiu sa fi vazut pana acum la noi personalizare prin brodare.

    Cristian Iosub