Perverșii sexuali din TVR

Mă gândesc de 20 de minute la un titlu cât mai decent și nu reușesc să atribui decență unor fapte indecente.

În noaptea de revelion ne place să vedem tot felul de personaje la televizor într-o ținută mai mult sau mai puțin indecentă. Da, e ok să vezi țâțe la 12 noaptea ațâta timp cât sunt țâțele uneia care are peste 18 ani. Fetelor le place să vadă un număr de Chippendales atâta timp cât respectivii masculi au peste 18 ani.

Într-adevăr sexul oral era condamnat acum 200 de ani de către societate, iar acum e practicat în toaletele liceelor.

Dar plăcerea de a arăta un copil de 2-3 ani în puța goală, în noaptea de revelion, bălăngănindu-și-o în prim plan … pare un pic pervers.

Ideea a pornit de la un articol care l-am citit pe Gândul zilele astea și aflam că prin ’58 Valeriu Lazarov, Dzeu să îl ierte, realiza programe de varietăți la TVR. Din link în link și din video în video, am dat peste o parte din primul revelion transmis de TVR la televizor. Cum spunea și Stela Popescu, ”în perioada aceea toată lumea se uita la televizor. Nu ieşea nimeni cu şampania pe stradă sau cu berea, cum se întâmplă acum. Toată lumea stătea acasă, în faţa televizorului, se uitau toţi la noi, la actorii care eram pe scenă”. Problema e că oamenii munceau încă din August pentru a realiza câteva ore de emisiune ce să fie difuzată în noaptea dintre ani. Foarte multe părți erau tăiate la montaj datorită cenzurii. Da, cenzura pentru care l-au împușcat pe piticu’. Dar aceeași cenzură permitea defilarea copiilor în cucul gol prin fața camerelor de luat vederi.

Întrebarea evidentă este : Tudor  Vornicu, cel care avea cuvântul final de spus în selectarea materialelor, avea plăceri sexuale nedeclarate ?

Enjoy de la minutul 01:47

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eQ1_cbVKrTY[/youtube]

      Cristian Iosub