Pipera Plaza

Prin martie – aprilie se anunta cu mare fast deschiderea in viitorul apropiat a unui nou centru comercial: Pipera Plaza, fiind asteptata lansarea intr-o prima faza in luna mai 2015.

Prima etapa a centrului comercial Pipera Plaza se va finaliza in luna mai a acestui an si va cuprinde cele mai mari unitati din Romania ale unor branduri cunoscute ca Lidl sau Starbucks. Proiectul este dezvoltat de Alpha Property Group, parte a grupului german Intercora, una din cele mai mari companii imobiliare din Europa Centrala si de Est, specializata pe dezvoltare imobiliara comerciala, si omul de afaceri Marius Ivan. Sursa –  WS

A trecut luna mai, aproape a trecut vara si abia acum au deschis noul “mall”. E ceva inghesuit, un fel de ultimul etaj dintr-un mall unde e plin de mese si fast food-uri. Partea buna este ca are Lidl de unde mai poti lua un cartof, un suc (la pret normal nu corporatist)

Inca se mai lucreaza la cladire si magazine. Interesant este ca proiectul parea atat de grandios, frumos, plin de cuoare si spatiu, dar in realitate e ceva mic si inghesuit parca pe marimea chinezilor.

 

      Cristian Iosub