Plata prin card Avantaj pe OnlineBijoux

OnlineBijoux este un magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si de o diversitate foarte mare (cei de la care am luat verighetele) Uitându-mă pe la bijuterii argint, am observat imaginea din partea de jos cu “plata prin card în 3 rate”. O idee bună de a oferi şi posibilitatea plăţii în rate din mai multe considerente. În primul rând se apropie sărbătorile de Crăciun iar dşoarele aşteaptă cadouri de la Moş Gerilă. Cu atâtea cheltuieli pe cap în perioada sărbătorilor, orice amânare de plată este bine venită. Apoi, numărul de rate este foarte bun. Nu te lungeşti pe jumătate de an pentru nişte inele, care oricum au preţuri destul de bune.

Pe site spune că:

Puteti plati in urmatoarele moduri. Alegeti-l pe cel mai convenabil pentru Dumneavoastra:

a. Plata la livrare .

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului.

b. Transfer bancar.

Transferul bancar se va efectua conform facturii primite prin email, originalul facturii fiind prezent in colet. Comanda esteprocesata dupa ce ne trimiteti confirmarea platii pe email.

c. Plata cu card bancar prin procesatorul de plati RomCard .

Aceasta metoda de plata necesita completarea unui formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

d. Plata cu Card Avantaj.

O comanda este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra. In momentul procesarii comenzii de catre OnlineBijoux.ro si trimiterii coletului catre dumneavoastra, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat ca stadiul comenzii este “Procesata”.

 

Eu rămân tot la varianta comodă a plăţilor cu cardul. La o plată ramburs este dificil că trebuie să fie cineva mereu acasă şi să îi las banii pentru colet. La o plată ramburs nu poţi să ţipi foarte tare dacă vânzătorul îţi bate joc de comanda ta cum face Domo de exemplu. Prin transfer bancar, dacă l-aş face luni, ar ajunge banii în cont abia joi, ş-ar livra vineri deci mi-ar ajunge acasă lunea-marţea cealaltă. Prin card, însă, este totul atât de simplu : click and pay. Comanda este procesată în câteva minute şi scurtezi timpii cu 2-5 zile în general. 

Deci, fetelor, dacă vă rămân izbiţii iubiţii fără inspiraţie de Craciun sau Valentine’s day, trimite-ţi-le linkul către online bijoux 🙂

Acest articol este şi participant în campaniile blogwarards

      Cristian Iosub