Podfest Romania

Podfest romania

Prima conferinta din Romania dedicata podcast-urilor. Mesajul din partea echipei Evensys este mult prea bine formulat, astfel ca il redau in intregime mai jos:  🙂

De-a lungul timpului, Evensys a lansat multe conferinte dedicate comunitatilor din Social Media. Webstock a fost primul eveniment. Am adaugat in timp Digital Divas, Food Blogger Conference, Social Media for Parents si Visualfest. Intre ele au mai fost si alte evenimente, insa toate acestea au ramas in timp. Sunt si astazi singurele evenimente de gen din Romania.

Astazi ne face placere sa anuntam un nou eveniment, de data aceasta adresat comunitatii podcasterilor de la noi, o comunitate care e in crestere. Podcast-ul este, de altfel, in crestere in Romania.

Pe 8 iulie, intr-un format inedit, va avea loc prima editie a Podfest Romania , o conferinta de o zi, ce va fi difuzata online si care va reuni podcasteri, agentii digitale si de comunicare, vloggeri, bloggeri si in general creatori de continut.

Ne face placere sa te invitam sa asisti la acest eveniment virtual, de acasa sau de la birou, si sa descoperi un canal important de comunicare pentru multi creatori de continut. Va fi o zi cu multe prezentari si discutii interesante, cu multe informatii utile si cu multe momente de inspiratie.

Participarea la conferinta este gratuita. Iti recomandam sa te inregistrezi in prealabil aici . Astfel vei primi informatiile despre eveniment si brosura cu agenda pe e-mail si acces direct la sesiunile conferintei. De asemenea, te invitam sa urmaresti pagina de Facebook a conferintei si evenimentul de Facebook creat aici .

Recomandarea săptămânii
Gazduire web
      Cristian Iosub