Ponta, Pora , pula si prostituatele

În seara asta pe Facebook zburda un print screen de pe siteul Guvernului României. Un print screen care eram sigur că este doar o altă glumă…până am citit cu ochii mei interviul premierului, publicat integral pe site : http://gov.ro/ro/stiri/premierul-victor-ponta-a-fost-invitatul-emisiunii-quot-buna-seara-romania-quot-la-b1-tv . Premierul Victor Ponta a fost invitatul emisiunii “Bună seara, România!”, la B1 TV.

  • Realizator: Da, revin puţin la subiectul acesta al justiţiei şi modul în care…
  • Victor Ponta: Ştiţi că o apreciez atât de mult pe doamna Pora, sigur că dacă ar zice cineva că este cerşetoare sau prostituată, aş sprijini-o cu toată…. doar să nu îi zic aici, la B1, Doamne fereşte!
  • Realizator: Doamne fereşte! Să nu ajungem în zona aceea, pentru că este unul dintre personajele atacate, despre care vorbeam, şi fără motiv.

Mic soldățel cum era Boc, dar ăla măcar stătea în banca lui. Ponta a făcut mai mult rău în câteva luni decât se chinuie alții să facă de ani de zile. Tare aș vrea să văd cât de bărbat e Ponta ăsta dacă are tupeul să facă afirmații de genul ăsta pe banii mei, pe banii noștri. L-aș dezbrăca și l-aș ține la -10 grade în pădure la Băneasa vreo 2 nopți. Să vedem ce mai sprijină el pe urmă. Nu de alta dar se zvonea acum câțiva ani că elevii de  clasa a X a ar fi mai dotați ca el. Nu știu…nevasta-sa știe.

ponta

      Cristian Iosub