Popa Dorian-Hâtz

Dorian Popa, cu numele complet in buletin Popa Dorian Laurentiu, a depus o solicitare de schimbare a numelui in Popa Dorian-Hâtz.

Cererea a fost inregistrata in monitorul oficial, partea a III a, numarul 0013 din 07.01.2021. In general, atunci cand cineva facea referire la el, era suficient sa spuna Dorian Popa. Nimeni nu zicea Laurentiu Popa sau Laurentiu Dorian Popa, asa ca schimbarea prenumelui de Laurentiu in Hâtz pare a fi o criza de varsta a doua. Brand personal, OSIM si alte manele se puteau rezolva altfel, nu prin schimbarea prenumelui pt ca oricum nu o sa i se adreseze nimeni cu Hâtz Popa. Daca vroia chiar sa faca o treaba, isi schimba numele in Hâtz John-Cheluțu.

Il asteptam cu interes si pe Șelaru Andrei sa ceara schimbarea numelui in SOS Selly : )

Dar stau si ma gandesc: daca a facut careva misto de Dorian Popa? In online il mai stiu unii drept Harciogul. Daca anuntul in monitorul oficial nu este dat de el si cineva a platit 30-50 lei? Data nasterii si adresa sunt informatii la care oricine avea acces, oricine care stie sa lucreze cu Termene.ro, Confidas etc.

Later edit:
Aparent e pe bune: Victor ma trage de maneca si spune ca Hatz are un vlog dedicat schimbarii numelui din buletin aici  si aici este povestea de dupa depunerea cererii:

Popa Dorian-Hatz
      Cristian Iosub