Cum iti poti face un abonament 7Card daca esti client ING Bank

ING Bazar s-a dezvoltat foarte mult in ultimii 3 ani aducand constant noi parteneriate cu comercianti sau furnizori de servicii nationali.
Beneficiezi de reduceri din partea unor parteneri din toate domeniile, de la supermarket-uri si farmacii, la magazine de haine si cosmetice, care se cumuleaza cu reducerile din magazine.

Intri in Bazar, rezervi oferta, cumperi cu cardul ING si primesti reducerea.

Cu 7card ai acces la peste 470 de cluburi sportive la pretul unui singur abonament accesibil. Problema 7card este ca poate fi contractat numai daca exista un parteneriat semnat intre angajatorul tau si 7card, ceea ce limiteaza accesul la beneficiile lui numai companiilor mijlocii si mari. Totusi, daca ai un card ING poti achizitiona un abonament 7card declarand ca fiind ING Bazar actualul tau angajator 🙂

Alegi abonamentul dorit si te bucuri de acces nelimitat la peste 40 de tipuri diferite de activitati sportive si de recreere, in 470 de centre din toata tara. Iar prin ING Bazar primesti o reducere suplimentara de 10% din preturile afisate, pana la 50 lei inapoi pe card.

Abonamentul costa numai 140 lei / luna pentru angajat si poti sa mai cumperi unui prieten un abonament pe contul tau tot la pretul de numai 140 lei / luna

Abonament 7card
Rezerva oferta si primesti inapoi 10% din valoarea tranzactiilor tale online pe www.7card.ro/ing-bazar.

Beneficiul maxim pentru o tranzactie poate fi 50 de lei. Pentru a beneficia de oferta trebuie sa platesti cu cardul tau ING, in perioada de valabilitate a rezervarii iar reducerea o primesti in aplicatie, in portofelul electronic, in maxim 48 de ore lucratoare de la plata.

Inscrie-te!

Recomandare

  1. Mulțumesc !!!🙏🙏🙏

    Cristian Iosub