PREMIUL “13 ESTE ZIUA NOROCOASA”

Cosmote o să ajungă într-o zi să ceară legislație specială pentru cazurile rare ca mine. Pe acest blog sunt extrem de multe articole despre Cosmote sau ex/angajați Cosmote/Romtelecom. Sunt atât articole pozitive cât și articole negative, sunt lansări de produse sau informații top secret publicate cu mult înaintea lansării unui produs.

De ce Cosmote? Pentru că sunt utilizator din 2006 și nu cred că există serviciu sau optiune Cosmote pe care sa nu o cunosc.

Cosmote a avut un concurs numit “13 ESTE ZIUA NOROCOASA“. Pe scurt era necesar ca utilizatorul sa trimita un SMS la nr 278 si folosind aplicatia Radar Me crea grupuri de prieteni. Este irelevant acum mecanismul campaniei dar relevante sunt premiile. Au fost acordate premii de 500€, 1000€, 1500€, 2.500€, 13.000€ si 100.000€. Rețineți valorile îngroșate da? 13.000€ si 100.000€. Lista castigatorilor este disponibilă aici.

Înainte de a citi in continuare  acest articol vă rog să deschideți linkul de mai sus ce conține lista câștigătorilor și să încercați să identificați … anomalii.

În lista respectivă apare un nume rar : Merce.

DataNumePrenumePremiu
13/9/2013MERCENARCIS RAUL13.000 EURO – PREMIUL “13 ESTE ZIUA NOROCOASA”
13/10/2013MERCEIASMINA13.000 EURO – PREMIUL “13 ESTE ZIUA NOROCOASA”
13/11/2013MERCENARCIS RAUL13.000 – PREMIUL “13 ESTE ZIUA NOROCOASA”
1/12/2013MERCENARCIS RAUL100.000 – MARELE PREMIU

Așadar, familia Merce a câștigat în urma concursului suma de 139.000 euro. Repetați împreună cu mine :139.000 de euro!

La prima vedere putem spune că au fost acordate preferențial premiile și impulsul tipic românesc ne-ar spune că trebuie să huiduim compania pt înșelăciune.

La o a doua privire suntem tentați să credem că la mijloc este vorba de o frauda clasică, utilizată cu precădere în penitenciare. Știm cu toții cum e să te sune un fals operator și să îți solicite să cumperi coduri de reîncărcare pentru el, nu? 🙂 Am spus că suntem tentați, pentru că dl Merce este un personaj cunoscut în Timișoara. În aprilie anul 2012 poza zâmbitor cu mâna ruptă spunând că l-a bătut garda. Sursa. Nu făcuse nimic, doar ieșise beat din club, s-au umflat mușchii pe el și a luat la bătaie un tomberon. Ca să fie fericit a refuzat să se legitimeze. Ce s-a întâmplat cu mâna…e undeva la mijloc adevărul.

La o a treia privire însă, uităm de calitatea dlui Merce din evenimentele 2012 și ne îndreptăm atenția spre Romtelecom Timișoara. Acolo ultima dată lucra o anume Merce Elisabeta. Încep să se lege lucrurile, teoria conspirației jocurilor de noroc se reactivează iar cei care au investit sute / mii de euro în acest joc sunt sigur că nu vor fi foarte fericiți. Ca în orice loterie, este adevărat că numărul de participări sporește șansele de câștig. Le-ar spori la fel de bine pe cele zilnice. Dar se pare că la familia Merce au fost sporite șansele de câștig doar la premiile mari.

Aș fi fost tentat să întreb compania dacă a validat cu succes câștigătorii dar pe Facebook se șterg toate mesajele ce conțin cuvântul Merce. Mai era o lege cu accesul la informații de interes public și sper că legalul de la Cosmote și-a făcut provizii de cafea pt că vor urma niște zile grele 🙂

Cosmote

 1. […] PREMIUL “13 ESTE ZIUA NOROCOASA” […]

 2. Ceva e putred in Danemarca

 3. La ce te așteptai? Crezi ca la ceilalți operatori e diferit? Pe asta l-ai prins tu dar sunt sigură ca si la concursurile celorlalti operatori sunt cumnati/veri/nepoti aka clienți câștigători 🙂

 4. Hopaaaa. Pai bine mai, eu am cheltuit aproape 80€ pe concursul lor de rahat ca sa ia premiu smecherii? A sesizat cineva DNA?

 5. Cris, parca exista o clauza la prepaid si postpaid ca isi rezerva dreptul compania sa iti ia numarul in anumite conditii. Simt asa ca daca intra politia pe firul castigurilor de la Timisoara s-ar putea sa ramai fara numar.

 6. Cristi, dar poate omul a mancat c**** sau sta intr-o cocina.. Sa nu fim carcotasi ca poate familia aia a castigat pe bune. Am vazut ca altii au luat 2 zile la rand premiul zilnic. Hai mai, ca la noi toate concursurile sunt pe bune. :))

 7. Esti doar un meltean in gandire atat tot. Sti ce a facut Merce Narcis dupa ce a castigat primul premiu de 13.000eur? Ei bine iti spun eu ce a facut, a jucat jumatate din suma in anumite zile si ore cand erau sanse duble. Dar tu meltean blogger si ce mai esti castigai 13mii, i-ti luat un “septar” de toti banii si constatai cu stupoare ca nu ai bani de benzina. Asa ca inainte sa faci tot felul de afirmatii gen matusa Tamara, informeza-te prima oara de la sursa ca e mult mai sigura decat pilele tale de la Romtelecom. Te salut drag tovaras !

 8. Merce Narcis Raul 25 aprilie 2014 at 20:18

  Ce vedeta is !!!

  Cristian Iosub