Cat costa o cafea?

In gara de nord sunt mai multe distribuitoare de cafea decât coșuri de gunoi. Este oarecum logic având in vedere ca este poate cea mai mare gara din România și sunt extrem de multe persoane care locuiesc în afara Bucureștiului și fac naveta. Așadar, în intervalele orare cu flux ridicat de călători pot fi utile. Ce nu am înțeles însă este prețul. O cafea costă între 1 și 3 lei. Bineînțeles că prețul poate fi un factor de decizie important mai ales atunci când e marcat pe un afiș cât o treime din distribuitorul de cafea.

Pe premisa cât dai, atât face, nu recomand Coffe Selection și DonCafe. Ai impresia ca bei o cafea cu nisip făcută cu apă Zizin (aia cu gust de cauciuc). În schimb, Lavazza e mortală. Rareori găsești la distribuitoare de cafea una care să fie într-adevăr cu miros și gust ca cea făcută acasă în espresor.

În altă ordine de idei, am comandat în urmă cu peste o săptămână, pentru la firmă, un automat de cafea Nescafe. Am văzut că mă loveam de ei peste tot pe Facebook, newslettere și am zis că este o ocazie bună să verific și oferta lor. Din păcate cred că mailurile din formularul de comandă de la Nescafe de pe site ajung pe la indieni, pakistanezi…ceva. Mă gândesc că target-ul companiilor distribuitoare de cafea nu poate rămâne o veșnicie clientul cu peste 100 de angajați și ar trebui să existe un termen de răspuns de maxim 10 zile pentru noi..ăștia micuți cu sub 10 angajați. În fond, banii sunt buni indiferent de unde ar veni.

Solutia? Nescaffe, burn in hell. Welcome Lavazza! Espresor Lavazza LB 2500 PLUS, simplu, drăgut, funcțional. Nevasta-mea il vroia pe asta de la eMag dar eu raman la Lavazza 🙂

  1. Ce nu am inteles eu e pretul de la Espresor Lavazza LB 2500 PLUS de pe adresa data de tine.

    • Aparatul este in custodie. Adica nu platesti aparatul ci iti iei angajamentul unui consum lunar. Pentru aparatul asta , volumul e de cca 500 capsule pe luna. Dar sunt aparate si cu 200 capsule pe luna.

    Cristian Iosub