Prima ediție de toamnă a GPeC Summit care se va desfășura timp de două zile în loc de una

Anul acesta GPeC aduce mai multe premiere astfel încât întreaga experiență GPeC Summit să fie utilă și plăcută.

În primul rând, este prima ediție de toamnă a GPeC Summit care se va desfășura timp de două zile în loc de una – asta pentru că au ținut cont de feedback-ul participanților care i-au rugat să aducă și mai mult conținut și să relaxeze un pic programul, în așa fel încât să fie mai mult loc pentru întrebări și interacțiune cu speakerii.

GPeC Summit se va desfășura timp de două zile – pe 15 și 16 Noiembrie 2016, la București.

A doua premieră este că au reușit să aducă pieței de e-commerce din România un concept inedit, respectiv un eveniment de o zi întreagă dedicat unui singur speaker – o adevărată autoritate în domeniu, în așa fel încât audiența să beneficieze de experiența unui Guru timp de 6 ore și să aibă posibilitatea să adreseze întrebări fără a intra în criză de timp. Așadar, pe 16 Noiembrie 2016, ai ocazia să participi la evenimentul special “GPeC All Day Bryan Eisenberg” – 6 ore de conținut e-commerce și digital marketing premium de la o adevărată somitate în domeniu la nivel internațional.

Bryan Eisenberg este autorul bestseller-urilor internționale (conform listelor Wall Street Journal, Business Week, USA Today și New York Times) Call to Action, Waiting For Your Cat to Bark? și Always Be Testing – unele dintre cele mai citite și mai citate cărți din domeniul marketingului online.

Bryan o autoritate recunoscută la nivel internațional în marketing online, optimizarea ratei de conversie, user experience, persuasiune, persona marketing și personalizarea conținutului, fiind denumit de eConsultancy (cea mai importantă comunitate de marketeri și specialiști în e-commerce la nivel global) drept “Guru în User Experience”.

Pe 16 noiembrie 2016, Bryan va susține în exclusivitate evenimentul “GPeC All Day Bryan Eisenberg” din cadrul GPeC Summit – aducând în România nu mai puțin de 6 ore de conținut premium pentru oricine activează în E-Commerce și Digital Marketing.

Pe tot parcursul zilei, Bryan va dezvălui cele mai bune strategii pentru creșterea vânzărilor, tactici de promovare online, tehnici de persuasiune, secretele content marketing-ului de succes, modurile în care poți asigura cea mai bună experiență utilizatorilor site-ului tău, cum să testezi și, mai ales, ce să faci cu rezultatele pentru a optimiza conversiile și pentru a vinde mai mult.

Nu va lipsi nici sesiunea de de întrebări și răspunsuri “Ask Bryan Anything” pe care niciun jucător care activează în piața de e-commerce și marketing online nu ar trebui să o rateze fiind o șansă unică de a adresa întrebări celui care a contribuit la creșterea vânzărilor gigantului Amazon.

Dar surprizele GPeC Summit nu se opresc aici. Pe 15 Noiembrie au pregătit o zi de Conferință cu cele mai sonore nume internaționale și autohtone. Va fi adusă pentru prima dată în România Talia Wolf (unul dintre cei mai cunoscuți experți la nivel internațional în Optimizarea Ratei de Conversie (CRO), fiind fondatoarea Conversioner, agenție printre ai cărei clienți se numără prestigioasele The Next Web, PiktoChart și DreamsTime).

De asemenea, se reîntoarce în România pe Craig Sullivan (by popular demand) – fiind unul dintre cei mai apreciați speakeri ai Summit-ului de anul trecut.

Craig este, din 2006, unul dintre cei mai cunoscuți experți la nivel mondial în User Experience, Usability Testing, User Centered Design, Web Analytics, Optimizarea Conversiilor, Online Marketing și Voice of Customer.

Pe 15 noiembrie, Craig va împărtăși cu audiența GPeC greșelile pe care el însuși le-a făcut și pe care majoritatea companiilor le fac constant atunci când fac teste A/B pentru optimizarea website-urilor în cazul device-urilor mobile. Keynote-ul de 45 minute semnat de Craig Sullivan este auto-explicativ: „Growth Optimisation and A/B Testing for a Mobile World: Getting it Right”.

Alături de speakerii străni vor urca pe scena GPeC Summit cei mai buni specialiști români: Iulian Stanciu (CEO eMAG), Elisabeta Moraru (Country Manager Google România), Cătălin Crețu (General Manager Visa Europe pentru România, Croația, Slovenia și Malta), Vlad Tăușance (Consultant în Strategie & Trainer în Creativitate Aplicată, coordonatorul componentei de strategie și conținut a campaniei prezidențiale din 2014 pentru președintele Klaus Iohannis) – sunt doar câțiva din speakerii cu care te vei întâlni pe 15 noiembrie 2016.

Nu va lipsi GPeC E-Commerce Expo (expoziția B2B în care magazinele online stabilesc parteneriate cu furnizorii de servicii și soluții e-commerce) și, evident, cele două zile de GPeC Summit se vor încheia cu Gala Premiilor eCommerce – Festivitatea de Premiere în Comerțul Electronic Românesc care va avea loc în seara zilei de 16 Noiembrie și al cărei amfitrion va fi vedeta Pro TV, George Buhnici.

Atenție: oferta specială pentru tine durează doar câteva zile, aceasta expirând pe 24 octombrie 2016 la ora 23:59, deci asigură-ți locul cât mai repede!

Dacă vrei să participi la cele două zile de GPeC Summit și, deci, să nu ratezi Evenimentul Anului în E-Commerce & Digital Marketing, prețul special al unui bilet de acces va fi pentru tine 69 EUR + TVA (pentru ambele zile), adică mai mic cu 10 EUR față de oferta actuală Early-Bird de pe site-ul GPeC!

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere la GPeC Summit, să selectezi participarea la ambele zile de eveniment și să menționezi în câmpul Observații din Formular codul “Prieten_GPeC_2_Day_Pass_69EUR” și vei primi factura pe această sumă, mai mică decât oferta Early-Bird.

Nu uita să urmărești constant pe site-ul GPeC, pe blog și pe facebook unde actualizează permanent surprizele pe care ți le-au pregătit la GPeC Summit și urmează să publice în curând agenda completă a evenimentului!

Ne vedem la GPeC, pe 15-16 Noiembrie! 🙂

      Cristian Iosub