Primul român cu iPad Mini

Citeau acum câteva zile un articol pe un blog privind o reclamă QuickMobile cu Morar ca fiind primul rromân cu iPhone 5.
Sa le zica cineva alora de la QuickMobile ca in SUA era lansat de o săptămâna iar romanii aflați in SUA care l-au luat in prima zi, sunt adevărații “primii romani cu iPhone 5″.

Cred ca este inutil sa amintim ca in România încă nu era lansat oficial așadar toți mucea ăștia care își luau de pe eBay, Amazon sau de prin Italia, Germania, vor vedea consecintele pe urma.
Am un amic, in Italia, care in ziua lansării iPhone 5 stătea si îngheța in fata magazinului așteptând deschiderea sa fie primul. Problema e ca s-a bucurat relativ puțin de telefon, având o problema hardware. Trimis in Olanda, întors in 2 zile, schimbat cu altul nou.
Ideea este ca orice telefon este recomandabil sa îl cumperi din tara in care trăiește. Dacă stai in România si îl cumperi din Germania, cum vei face cu garanția ? Vei avea bani sa dai o fuga pe urmă până în Germania sa ți-l schimbe ? Nu cred.

Pe 2 Noiembrie se lansează cu mare fast iPad mini. Spun mare fast deoarece la iPhone 5 înghețau 300 oameni in fata usilor așteptând sa dea 729€. iPad mini ce se va lansa pe 2 Noiembrie in mai multe tari printre care si Italia si România, este versiunea doar wifi, fără celular. Costa 329€ versiunea de 16 gb. Se adaugă o tastatura wifi in husa de piele si gata laptopul. Pana una alta , producătorii de top deja au început sa aducă accesorii pt mini iPad.

Atenție la huse! Are 7″ tableta, dar are 7,9”. Atenție la dimensiuni când cumparați folii de protecție display sau huse. Zagg deja are produse calitativ superioare pieței așadar si siteul lor oferă informații zic eu complete. Folie de protecție Zagg si keyboard case & cover sunt mai mult decât necesare unui asemenea produs. Prețurile sunt cam măricele dar e interesant ca si concept.

Pe 2 noiembrie ii voi lăsa sa se calce in picioare, in frig, la 6 dimineața in fața magazinului Apple iar eu îl voi cumpara seara când ies de la munca . Simplu, frumos si in liniște . Mor sa vad cum se calcă gloatele in picioare doar ca sa fie primii mucoși cu mini iPad. Mor si nu înțeleg de ce ar trebui sa fie unul sau altul, “primul posesor din tara X”. Nici la nevasta nu ești sigur ca ești primul sau ultimul, ce să mai zicem la un iPad. Dar dacă le place să stea la cozi, sa stea. Eu vin mai pe seara.

Apple oferă cadou un iPod shuffle in prima zi cumpărăturilor de mini iPad-uri. Aștept un comunicat oficial, ceva in ziare…dar nimic. Doar un email din partea lor am primit, publicitar, legat de iPod 2gb la achiziții unui mini iPad .

20121030-002559.jpg

20121030-002656.jpg

      Cristian Iosub