Princess of the Wings

E important sa fii protejata mereu!

In timpul menstruației ai nevoie de un absorbant care sa te protejeze zi de zi, fără surprize și mirosuri neplăcute. Exista doua tipuri de produse pe care le poți folosi: absorbante sau tampoane. Absorbantele se aplica extern si se fixează pe slip. Tampoanele se aplica intern, se introduc in vagin. Ce alegi sa folosești, depinde numai de tine. Important este ca, pe parcursul menstruației, sa te simți protejata si confortabil, asa ca alege produsele care ti se potrivesc cel mai bine.

SomeDays are cele mai bune produse pentru toate tipurile de ciclu menstrual. Campania bloggeriței Raluxa cu o pată buclucașă a avut un succes răsunător la fel cum au fost și campaniile la odorizantele de cameră. Dacă petele își fac simțită prezența, nu e nici o problemă : dăm cu un pic de spray în cameră și situația a fost rezolvată (mirosul dispare, blugii se spală).

Astăzi, compania SomeDays lansează împreună cu KFG campania Princess of the Wings având-o ca ambasadoare oficială pe deja renumita bloggeriță Raluxa. Surse neoficiale din stafful campaniei ne-au confirmat o clauză contractuală semnată de toate ambasadoarele SomeDays, prin care li se interzice cererea unui produs nou la schimb în cazul în care produsul vechi se pătează. Deși initial au fost câteva nemulțumiri la adresa acestei clauze, la vizionarea clipului AbiguuPur au înțeles că aceasta este soluția optimă în cazul în care SomeDays nu reușește să protejeze suficient.

Parteneriatul cu KFG vine să întărească convingerea că aripioarele sunt atât de mici și de multe ori nesemnificative, dar în realitate au un rol extrem de important în viața noastră de zi cu zi. Fie pentru protecție (SomeDays) fie cu rol alimentar (KFG)

aripioare

      Cristian Iosub