Problema cu incepatoarele din banca

De felul meu sunt foarte calm și înțelegător. Merg pe ideea că fiecare are dreptul să muncească și să învețe așa că nu mă panichez foarte tare atunci când nimeresc peste o începătoare. Dar la ING mi-a făcut contul praf țăndări o astfel de începătoare.

Când am deschis contul, s-a uitat la certificatul de înregistrare de parcă era prima oară când vedea în original un certificat. S-a uitat prin proceduri, cum trebuie să facă, ce acte să solicite și avea prostul obicei să se uite în lumină la certificat de parcă era un fals. Știu că am o meclă dubioasă, dar mi se pare de prost gust să faci gesturi dintr-astea de față cu clientul.

Am vrut să mă loghez și eu în cont și observ că am litere lipsă din nume. Am zis că poate le pot eu schimba din interfață, că se mai întâmplă. Când intru la modificarea datelor personale, văd că am și altă adresă email (lipsesc litere). Numărul de telefon e unul care cred ca e din sucursala … Problema e ca nu pot edita eu informațiile ci trebuie intervenție din partea băncii.

Sper să fie atentă când traversează strada dșoara, pentru că din cauza ei tocmai mi-am băgat contul în revizuire și câteva zile stau fără home bank.

image

Recomandarea săptămânii
Gazduire web
 1. La mine n-a gresit, mi-a completat numele corect: Cucu!
  La tine… oare a pus numele ala urat?! 🙂

 2. Stai putin ca tu esti vecin cu mine. Agentia Sebastian? Caut-o pe Roxana. Pe langa o prezenta fizica… incantatoare… cred ca-i cea mai competenta tipa cu care-am avut de-a face la o banca.

 3. Eu dintr-un motiv asemanator am schimbat agentia(era o franciza, prastie angajatii, langa o piata de cartier), m-am mutat la una mai mare, o sucursala, cu mai multe pretentii si cu angajati cu mai multi ani de training in spate…
  Diferenta de la agentie la sucursala se simte de la o posta.

  Apropo, ca sa dai de call-center, tot Ivonei tre sa-i faci propuneri indecente sau au renuntat la robot?

  • E tot ivona si azi a fost tare de urechi pt ca repeta intr-una ca nu aude nimic. Vecinii ma auzeau in schimb 🙂

 4. ing… rar aud oameni sa fie de deplin mulțumiti de ing…

 5. Cam multa lume nemultumita de cei de la ING. Bine ca sunt pe BRD.

 6. inca nu am avut nici o problema la bancile ING. Sper sa nu am nici pe viitor.

 7. Am prins si eu astfel de oameni pe acolo. De cele mai multe ori ma duc cand sunt foarte calma, zeeeenn

 8. Probabil eu sunt mai norocos decat tine cristi. Eu am prins numai doamne rapide care m-au servit foarte frumos.

  Cristian Iosub