Probleme GECAD si Evolio

In seara asta tocmai m-a ușurat Evolio de 358,19€. Eram pe siteul lor, ma dădeam huța prin modelele de laptopuri si descopeream funcționalitatea siteului. Le-am trimis un email pe adresa comenzi @ evolio.ro si am primit clasicul Failure Notice (Sorry, we were unable to deliver your message to the following address. <comenzi@evolio.ro>: Remote host said: 550 5.1.1 User unknown [RCPT_TO]).

Haterii să se abțină pt ca am trimis corect emailul. Trimit emailuri de când haterii descopereau tabla inmultirii și foloseam paypal când învățau tabelul lui Mendeleev.

Deci email nu am suport, e ora 03 dimineata, asa ca ma descurc singur prin site. Am selectat moneda euro si am simulat o comanda cu plata paypal sa vad care este costul total shipping in Italia plus produsul. Completez conștiincios toate datele si vreau sa citesc termenii si condițiile prezentate pe site. In momentul ăla începe pagina si își face doua-trei redirecturi si primesc 8 (!) emailuri de la PayU, Evolio si paypal. Aveam paypal deschis in alt Tab si eram logat. Ok, s-a folosit sesiunea de legare deschisă, dar ce nu înțeleg este de ce nu am avut nici măcar o secunda șansa sa vad detalii legate de tranzacție. Nu înțeleg de unde pana unde PayU a procesat comanda si mi-a trimis email de finalizare dublat la interval de 5 minute.

Pana vor verifica sursele si redirectionarile de pagini care le au fără confirmare (!), am deschis un caz pe paypal pentru recuperarea sumei.

Sunt de acord sa plătesc in momentul in care apas “finalizare comanda”. Dar atâta timp cat nu am apasat enter (“access” cum am pe iPad), submit sau orice alt form de trimiterea comenzii, cum p**a calului își fac redirect paginile fără nici măcar sa fi bifat acceptarea termenilor si condițiilor ? Mor de ciudă când văd șmecheria sa tipic românească… Oricum revin cu updateuri.

Straniu, nu recomand si chiar daca vor respinge cazul pe paypal, trimit coletul la ANPC. Il donez .

 

 1. Nu cred c-or sa ti-l respinga, PayPal abia asteapta cazuri d-astea 🙂
  Banii ii recuperezi, dar se duc in PP, nu inapoi pe card, totusi ii poti retrage dupa aia. Succes!

  • CRISTIAN IOSUB 27 martie 2013 at 10:10

   Răspunsul Evolio :
   “Buna ziua,

   Va multumim pentru ca ati ales Evolio.
   Va putem trimite Notebook-ul UltraPortabil U9 – 64GB SSD + Cadou( Tableta Evotab 3) prin Dpd Courier la adresa mentionata in comanda si va rog sa ne comunicati codul postal. Plata a fost deja efectuata si coletul va fi livrat in maxim 7 zile, veti fi contactat de catre curier.
   Va stam la dispozitie pentru informatii suplimnetare.
   Cu stima,
   Diana Ianculescu”
   Sa ii zic faptul ca in datele de facturare nu aveau câmpul de zip code?

 2. Si client sifilitic daca ai fi cum ziceai pe fb, tot nu ar conta datorita legii comertului electronic. I-ai avizat ca nu mai vrei produsul. Cu Evolio nu stiu ce sa zic, eu am avut probleme cu shopul ca am stat o saptamana dupa o tableta. Ba e la curier, ba nu a fost trimisa. Frecusuri. Nasol e ca trebuia sa o dau cadou si a trebuit sa iau alta din magazin.

 3. Mă-sa are virgulă? Mi s-au înroșit ochii deja : 3 rânduri cu trei greseli aiurea.

  Buna ziua,

  Va multumim pentru ca ati ales Evolio.
  Va putem trimite Notebook-ul UltraPortabil U9 – 64GB SSD + Cadou( Tableta Evotab 3) prin Dpd Courier la adresa mentionata in comanda si va rog sa ne comunicati codul postal. Plata a fost deja efectuata si coletul va fi livrat in maxim 7 zile , veti fi contactat de catre curier.
  Va stam la dispozitie pentru informatii suplimnetare.
  Cu stima,
  Diana Ianculescu

  După deschiderea de Buna ziua, e corecta virgula dar începe propozitia care de fapt e o continuare, cu litera mare. Apoi, bagă virgula fără sens lungind fraza când de fapt era o alta propoziție. Dar e bine ca iți sunt la dispoziție pt informatii supliMNetare.
  La mai mare !

  • CRISTIAN IOSUB 27 martie 2013 at 11:18

   Ești prost. Treci înapoi în bancă. Nu mă apuc să jignesc gratuit două companii când totul se poate rezolva diplomatic. La final promit să le dau un reply cu sugestiile tale privind virgula și literele inversate. Dar după “bună ziua” e ok să înceapă cu literă mare. Trust me! Data viitoare fă-ți lecțiile.

 4. Buna ziua,

  Ne pare rau ca ati intampinat o asemenea situatie in ceea ce priveste comanda dumnavoastra pe site-ul evolioshop.com. In urma verificarilor programatorilor Evolio si echipei PayU, o comanda nu se poate finaliza fara apasarea butonului “Trimite comanda” si fara sa bifati ca va dati acordul si ca acceptati termenii si conditiile. A fost o eroare de operare.
  Cererea de anulare a comenzii a fost inaintata si vom reveni cu prezentarea detaliata a cazului dumneavoastra.
  Pentru orice alte informatii va stam la dispozitie.

  Multumim pentru intelegere si va dorim o zi frumoasa!
  Echipa Evolio

  • CRISTIAN IOSUB 27 martie 2013 at 12:40

   Multumesc. Am primit confirmare si din partea procesatorului. Interesant e de văzut de unde a fost problema. Repet, am apasat JScriptul de la TC, nu submit. Oricum, ar fi trebuit sa vad si splash-ul de la paypal cu selectia cardului. Mă interesa remedierea problemei pe viitor.
   Multumesc si va doresc o zi plăcută !

 5. CRISTIAN IOSUB 27 martie 2013 at 12:37

  Ți-am zis @raul ca in secolul 21 oamenii civilizati se înțeleg si altfel decât cu porcăieli?

 6. la toata lumea timpul se contracte mie mi se pare ca se mareste.
  timeless, timekeeping, timeline…

  ar mai fi ceva!?

 7. greselile de ortografie din aceasta pagina ii revin administratorului blogului, pentru ca nu exista edit 🙂

 8. […] O parte din companii s-au arătat indiferenta solicitării mele de achiziție de la distanță. Alte companii nu au apreciat raportarea problemelor interne chiar si cu print screen in fata. Cu toate […]

  Cristian Iosub