Promotie: 50% reducere la pachetele de hosting Chroot.ro

Chroot are o ofertă interesantă pentru cei care au fost anul acesta la Webstock: 50% reducere pt Gazduire Web si pentru VPS-urile cu KVM.

Detalii referitoare la pachetele de hosting din promotie pot fi gasite aici (apasă click cu curaj). Promoția este valabilă începand cu data de 02.10.2015 pâna la data de 01.01.2016 făra o limită minimă sau maximă per client

Pachetul Business este redus de la 79,90 € /  an la numai 39,95 € si oferă 16 GB spațiu pe disk, trafic nelimitat (!), acces SSH și pentru cunoscători … IP dedicat!

Activarea se face instant și aveți 15 zile perioadă de decizie (trial).

Cu ocazia asta am vazut ca au introdus si cateva servicii noi. Acum se poat achizitiona certificate de securitate, IP-uri si servere pentru jocuri.

Începând cu anul 2014 Chroot Network SRL a devenit membru RIPE cu drepturi depline şi poate oferi servicii de afiliere şi sponsorizare pentru alocarile de adrese IP si resurse AS. Recent, cristianiosub.com a fost trecut pe IPV6 cu pachet de hosting Business si VPS pt cache ca backup atunci cand am spike-uri precum acesta.

 

Activeaza acum
Reducere 50%

Pachete de hosting web pentru siteuri cu trafic ridicat

 

 

 

 

  1. Cristi, ăștia transferă datele de la hostgator? 😀

    • La ce te referi? Daca poți pune NS de Chroot in hostgator sau daca iti muta ei manual site-ul de pe vechiul pe noul Host ?

  2. mutat manual. La astea nu ma pricep. 🙂

    Cristian Iosub