Promotie iPad Air

Oferta este simplă și fără multe dureri de cap iar comisioanele sunt de bun simț. Totuși, cum să faci rate pentru un iPad? De ce te-ai lega la cap 2 ani pentru un produs electronic? Înțeleg sistemul de rate pentru lucruri care într-adevăr sunt costisitoare dar necesare. Înțeleg să iți cumperi un apartament (nou, nu din ’77), o mașină sau sa iți renovezi casa pe un credit de nevoi personale. Dar atât.

Cu toate acestea, dacă ne uitam pe listele publice ale datornicilor, creditele la bunuri de larg consum sunt în proporție covârșitoare de multe. iPad Air rămâne un iPad Air, dar dacă nu ți-l poți permite, există soluții extrem de bune din partea Allview la prețuri de 3-4 ori mai mici. La fel și pentru iPhone. Eu jonglez mutând SIMul între iPhone 5s și Allview P5Quad. iPhone rămâne iPhone, dar dacă nu ai 729€ pentru unul, atunci poți lua cu 150€ un P5Quad. Configurațiile nu sunt nici pe departe asemănătoare, dar măcar ai un substitut acceptabil.

Când am fost în Siena am avut în hotel câteva Maserati și Pagani. Sunt frumoase și costă undeva la 1 milion de euro una. Dar mă mulțumesc cu Chevrolet Aveo și în nici un caz nu voi face ever un credit auto pt un Maserati. Nu este un bun de care să am nevoie într-atât încât să îl cumpăr în rate.

Am avut nevoie zilele astea de un laptop decent pe care să rulez aplicațiile de facturare, navigare web și eventual ceva Photoshop. Necesitățile mele nu includeau procesare video, gaming … astfel încât să investesc +3500 ron într-un laptop. Așa că am găsit în Altex unul la 1300 ron perfect pentru necesitățile mele. Da, era mișto să o ard cu tastatură iluminată, 17″, 8 GB ram și proc i7, dar nevoile mele nu erau acestea. Așa că am luat ce am avut nevoie în limita bugetului pe care mi l-am permis.

Cam asta e și cu creditele pt iPad 🙂

aedfac6bc3ec51c8731126343f8bf77d

 

  1. SI like/share la articol de unde dau?

  2. Eu am cumparat un iPAD cu DAE zero de la Cetelem. Oricum imi doream de mult asa ceva, tot procesul a fost foarte rapid si in plus am DAE zero.

    eu spun ca merita.

    Cristian Iosub