Prostituatele din Italia vs prostituatele din România.

Vidican Marius . Numele pentru multi este necunoscut. Pentru Timișoreni este in schimb un personaj destul de dubios cu afaceri la limita legii.

Individul a lansat un site numit http://www.vita-a-timisoara.it . Ceea ce nu știe in schimb este ca fiind pe .it se supune legilor italiene. Poate sa se ascunda in fundul banatului, ca atâta timp cat a intrat pe fir poliția postală, s-ar putea sa il aducă in Italia cu mandat. Stiu deja câteva persoane care au facut reclamație pentru aceasta “afacere” si sincer nu il vad prea bine. Nu il cunosc personal, dar e păcat de el pt ca e un roman care a încercat sa dezvolte o afacere pe spatele italienilor. Poliția postală, pentru cine nu e obișnuit cu termenul, este un fel de CyberCrime de la noi.

Pentru cine nu cunoaște cazul, este vorba de vuietul din ultimele zile de pe toate posturile TV din Italia prin care se arată ca Timișoara este un oraș de prostituate. Termenul folosit de toti este “dama de companie”. Nu era suficient ca Râmnicul Vâlcea e cunoscut ca fiind HackVille (deși e plin doar de săgeți, nimic pretentios), acum avem pe harta si Timișoara ca fiind orașul unde te duci, iei orice femeie de pe strada, ii dai 20€ pt ca e muritoare de foame si o fuți până îi sar flocii pe tavan.

Părerea mea este ca orice euro putem sa luam de la străini, e foarte bine venit. Daca sunt prosti si plătesc, atunci sa fie iubiti. Faza e ca pe site sunt date niște informații care ma fac sa cred ca dl Marius (sau Mario cum se recomanda), a fost pe meleagurile italiene , dar acum peste 2 ani. Un bilet Wizzair de exemplu pleacă de la 39€ dus / 39€ întors. Asa ca nu au cum sa vina italienii cu Wizzair si sa plătească doar 30€ avionul dus întors cum este precizat pe siteul de mai sus.

Dar nu despre afacerile lui Marius Vidican vroiam sa discut, cu atât mai mult cu cat principala afacere este legală http://www.renting-tm.ro (închiriere de apartamente in regim hotelier).

Oricât m-am chinuit sa nu scriu despre subiect, in ultimele zile discuțiile cu băștinașii Toscani au atins limitele penibilului. Oamenii chiar cred ca te duci in Timișoara, iei orice, dar orice femeie de pe strada , ii dai 20€ si e a ta toată ziua. Oamenii se întreabă acum ce sărăcie crunta trebuie sa fie in Timișoara de accepta bărbații sa le fie futute femeile de oricine pe strada. Ponderea scrisă pe siteul de prezentare este haioasa : 5 femei pe cap de bou. 😉 Partea si mai misto este ca nici un roman din România nu l-a dat in judecată pe proprietarul siteului, dar în schimb are vreo 5 reclamații făcute de romani din Italia si tot cam atâtea de italieni care au fost si au stat in trecut in România iar din respect pentru discrepanța cu rea intentie făcută, au depus reclamație.

Ei bine, acum vine punctul fierbinte al articolului. In locul italienilor, in special al italiencelor, mi-ar fi rușine sa deschid gura. As intra in pământ de rușine. Italiencele sunt in general niște “nulități absolute in afara țării lor”, dupa cum spun foarte multi italieni . Asta se datorează in principal ingamfarii si educației precare primită de-a lungul vieții. Se cred toate niște dive chiar daca dau cu mopul pe jos prin Ikea. Nu pot sa afirm cu tărie ca in toate regiunile este asa, dar in Toscana da. Fug italienii de italience ca de dracu’ din câteva motive :

  • Italiencele se cred dive, se cred femeia ideala, intruchiparea perfectiunii
  • Italiencelor au probleme grave, dar grave de tot cu igiena si cu parul pubian. Sunt munții pădurea neagră deja.
  • Italiencelor suferă de boala șefului nefutut. In supermarket vezi cum sta femeia in fata si comanda, iar el sta cu telefonul întotdeauna in spatele ei si butoneaza pe Facebook. Zilnic vad cel puțin 100 de cupluri, discutii de planificare financiara, sfaturi privind achizitia de bunuri de lux, iar pana acum nu cred ca am văzut 10 bărbați care sa aiba tupeul sa pună piciorul in prag
  • Italiencele prind curaj datorita legilor făcute la misto. Daca dupa divorț copilul rămâne cu mama si in general rămâne, femeia primește alocație de sprijin pt copil iar ea primește de la stat vreo 400€ pe luna pt ca e mama singura 😉 Sa nu uitam ca daca in timpul casatoriei au cumpărat si un apartament, bărbatul își ia catrafusele si trebuie sa se mute. Statul nu poate da afara o mama cu copil.

Acum, plecand de la primele puncte, italienii prefera sa stea in compania rusoaicelor, ucrainenilor, asiaticelor, negreselor … dar evita pe cat posibil româncele pt ca au fost țepuiți de prea multe ori. O românca care a apucat sa pună mana pe un italian, o sa il țină legat numai sa nu plece. E in stare sa stea goală prin casa, doar sa nu se uite italianul la o rusoaica. In plus, pt italian este o senzatie de superioritate totala asupra femeii daca este din afara Uniunii europene. Femeia are nevoie de documente, el are nevoie de o sclava femeie in casa.

In fine, ideea e ca italiencele au văzut ca au pierdut teren si pierd tot mai mult pe zi ce trece. Asa ca sexualitatea feminină este dusă la extrem de cele mai multe ori, doar pt a atrage atenția bărbatului. Sunt renumite in Europa ca fiind unele dintre cele mai futăcioase femei. Dupa cehe, bineinteles dar alea măcar au alte motive. La suprafața, o femeie de 40 de ani este intradevar mult mai ingrijita deci o românca de 40 de ani. Se duc la sala de fitness, mănâncă te miri ce, doar ca sa nu se ingrase, au grija de ten cu nșpe creme hidratante . Dar rămâne problema igienei si a parului pubian. Mi-e greu sa ma gândesc la lanul de grâu al unui bărbat, dar la femei (vorbesc strict din punctul meu de vedere), mi se pare inacceptabil. Nu este igienic in primul rând. Apoi, la subrat arată oribil. Daca ne gândim mai departe, e destul de greu pt un bărbat sa stea sa își scoată firele de par dintre dinti dupa oral.

Caracterizarile din acest articol nu reprezintă doar părerea mea. Sunt rezultatul discutiilor cu sute de persoane din ultimii doi ani. Din pacate, toate impartasesc fix aceeași idee. Deci nu sunt singurul nebun ci suntem cu sutele 😉

Acum serios vorbind, româncelor nu le e teamă ca le va fi furat bărbatul de vreo italianca. Dar italiencelor le tremura chilotii in schimb si sutienul cu push up. Iar imi aduc aminte cat am căutat cu nevasta-mea un sutien normal in Florenta si nu am gasit. Nicăieri. Româncele au piepeni de Dabuleni. Băștinașele de pe aici au niște nasturei mici care trebuie umflati cu sutiene groase.

In seara asta am avut drum in zona ieșirii spre autostrada, din Firenze. Sunt multe ieșiri, spre multe autostrăzi. Contează aspectul asta si vedeti imediat de ce. Am nu numărat peste 50 de prostituate pe un singur bulevard. Si dupa cum spuneam, sunt multe iesiri de genul asta. Sunt de toate națiile, dar sunt si italience (!). Legea e ca in RO, adică se opreste echipajul de Carabinieri sa își cumpere o cafea de la un self service, prostituata glumeste un pic cu ei, fumează o tigara împreuna si apoi fiecare se întoarce la treaba lui.

Se cunosc toate lucrurile astea, dar sunt lucruri care nu se vor schimba in următorii 5 ani in nici o tara. Toate țările au prostituate, fiind chiar cea mai veche meserie. Unele tari au chiar legalizata prostitutia. Dar întotdeauna e bine sa te uiti in propria curte inainte sa razi de vecini. Lupta nu este rasiala. Nu are nimic de a face cu rasismul, cultura sau incultura unora. Lupta e doar pe prostie. Ai o tara plină de prostituate, bărbații trag numai la străine, femeile fut tot ce prind ca au deja 40 de ani si nu ai copii…dar spunem de Timișoara ca inchirieri cu 20€ o femeie toată ziua, in regim full service (presupun ca si cu bolile necesare).

Mi-e greu sa imi dau seama cine e dobitocul. Individul nostru, micul industriaș timișorean, a prezentat afacerea din punctul sau de vedere imbecil. Italienii au luat de buna mot-a-mot si uite cum am ajuns sa discutam (radem) zilnic cat de ieftine sunt femeile din RO….

20130818-012847.jpg

  1. Toate femeile din Romania sunt curve, zic sa ne obisnuim cu ideea…..

  2. Toate femeile din Romania sunt curve, zic sa ne obisnuim cu ideea…

  3. […] cont de faptul ca serverul de pe care mi-au trimis ultimul spam e gazduit in Italia si deci sub jurisdictia directa a „Politiei Postale” italiene, basinile de mitici ale celor ce spamuie in cel mai ordinar mod s-ar putea sa dispara […]

    Cristian Iosub